Barça

Luis Enrique: "Serà una eliminatòria difícil i apassionant"

El tècnic del Barça recorda que mai ha guanyat al camp de la Reial Societat, avisa de la qualitat del Las Palmas, i recomana tranquil·litat a l'hora de valorar el procés de renovació de Messi

Actualitzat

Luis Enrique ha parlat en roda de premsa abans del duel de Lliga contra Las Palmas. Aquestes són les seves opinions més destacables:

Las Palmas: "És un dels equips més entretinguts per veure com a  aficionat. Com a entrenador de l'equip rival, no per la qualitat que tenen. Però esperem tirar endavant el partit per començar l'any a casa amb bon peu a la Lliga."

100 gols de Luis Suárez: Quan va començar deien que si estava passat de pes, que si seria un problema pel seu comportament. 100 gols en 120 partits és una barbaritat. N'hi ha alguns que ni sumant els gols dels entrenaments.  Confirma que els que vam apostar per ell al principi en ell no ens equivocàvem, tant a nivell esportiu com humà."

Reial Societat a la Copa: "És el camp més difícil per a nosaltres amb diferència. Jo encara no he guanyat allà. La Reial Societat està fent una feina impecable de la mà d'Eusebio. Serà una eliminatòria apassionant."

Messi: "Gratacós ha dit també que Leo és el millor, i em quedo amb això. Estem en una situació en què es treu punta a tot. El club ja ha manifestat la seva voluntat de renovar Messi, i Messi també."

Expedients a Piqué: "Esperem que hi hagi alguna cosa definitiva."

Récord de Messi en faltes: "La veritat és que el tema de les faltes no és una faceta que s'entreni. En Leo no necessita gairebé ni entrenar-lo perquè marca des de qualsevol angle. És un recurs més a afegir a l'extraordinària varietat de recursos de Messi."

Quique Setién: "Sí que s'assembla a Eusebio en el fet que tenen gust per tenir la pilota, però amb matisos. Setién té iniciativa i busca progressar per joc associatiu, i té intensitat quan perd la pilota. A mi m'agraden molt aquesta mena d'entrenadors."

Reial Madrid:  "Estar en una dinàmica positiva fa que tothom tingui més confiança, i això és el que busquem tots els entrenadors."

La remuntada a la Copa, alliberadora?: "El partit va ser semblant als anteriors que vam jugar el 2017. Vam ser superiors al rival, amb la diferència que aquesta vegada vam guanyar. No estava preocupat perquè estàvem en bona línia, però en aquesta professió depeníem de resultats."

Diferències entre volant dret i esquerre: "Molt grans perquè en un cantó hi juga Messi i en l'altre Neymar, amb les seves característiques. I s'han de tenir en compte per atacar, però sobretot a l'hora de defensar."

Onze tipus: "Jo prefereixo tenir el nombre més gran disponible de jugadors que puguin jugar, si és possible. Evidentment, sempre n'hi ha uns que t'aporten més coses. Però a la llarga sempre és millor tenir-ne."

Per renovar Messi què és el que cal?: "Molta tranquil·litat. Messi i el club són els que marquen els temps."

Creus que els jugadors van per un cantó i el club per l'altre?: "No ho crec. Tots els que representem el Baça tenim la nostra opinió de moltes coses. Però també sabem que s'aprofita qualsevol cosa extraesportiva per treure'n punta i crec que l'aficionat ja n'està una mica cansat."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut