Un entrenament del Barça d'aquesta setmana (Foto: FCB)
Un entrenament del Barça d'aquesta setmana (Foto: FCB)
Barça

Luis Enrique s'emporta a Las Palmas tots els jugadors disponibles del primer equip

Luis Enrique s'emporta tots els jugadors disponibles del primer equip a Las Palmas i dos joves del filial

Actualitzat

El FC Barcelona ha fet aquest dissabte a la tarda el seu últim entrenament abans de viatjar a Las Palmas per jugar el seu penúltim partit de Lliga, un títol que disputa en un frec a frec amb el Reial Madrid. Pel que fa al capítol d'altes i baixes, els serveis mèdics del club han confirmat que Gerard Piqué està ingressat amb malestar general i dolor abdominal, mentre que Lucas Digne ha rebut l'alta.

A la convocatòria per viatjar a les illes Canàries han entrat Marc André Ter Stegen, Jasper Cillessen, Jordi Masip, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Arda Turan, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi, Neymar, Javier Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Lucas Digne, André Gomes, Samuel Umtiti i els joves del filial Carles Aleñá i Marlon Santos. D'aquests 19 jugadors, un quedarà descartat abans del matx. Molt probablement serà Masip. 

L'entrenador Luis Enrique es trobarà amb problemes per confeccionar la seva alineació aquest diumenge, per les baixes a la seva defensa. Sense Piqué, ni els lesionats Aleix Vidal i Jéremy Mathieu, ni el sancionat Sergi Roberto, l'asturià no té gaires peces per jugar, especialment al lateral dret.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut