Luis Enrique donant instruccions durant el Gamper (EFE)
Barça

Luis Enrique, satisfet del nivell demostrat pels jugadors que han tornat de disputar la Copa Amèrica

El tècnic asturià va elogiar els nouvinguts en la roda de premsa després del partit contra la Roma, en el Trofeu Joan Gamper

Jaume CabeceransActualitzat

Luis Enrique ha quedat sorprès del nivell amb el que han arribat els jugadors que han disputat la Copa Amèrica. L'asturià va dir en la roda de premsa posterior al ttrofeu Joan Gamper que estava  molt content amb l'estat de forma en el que han arribat les últimes incorporacions.

El tècnic blaugrana ha valorat l'enfrontament contra la Roma reconeixent que l'equip "ha estat millor que durant la pretemporada". L'entrenador ha assegurat que el grup es troba en la "línia normal després de només tres setmanes d'entrenaments", pel que "s'ha de seguir treballant" perquè aquesta temporada "els objectius són majors".

Per acabar, Luis Enrique ha parlat sobre la lesió de Jordi Alba i el futur d'Adriano. Del català ha confessat que no creu que disputi la Supercopa de Europa, mentre que del brasiler, pretès per la Roma, ha assegurat que "és i serà jugador del Barça".

Rudy García, tècnic del conjunt italià, ha reconegut que "el Barça és el millor equip del món tal i com va demostrar la passada temporada" i ha destacat el joc col·lectiu de Messi, Neymar i Suárez.

Anar al contingut