Barça

Luis Enrique repeteix l'onze de Glasgow per trencar la mala ratxa d'Anoeta i retallar distàncies amb el Madrid

El tècnic asturià aposta pel millor equip possible per sumar els tres punts i retallar distàncies amb el líder, el Reial Madrid, amb qui s'enfronten dissabte vinent.

Messi, Piqué i Suárez, en l'onze titular de gala (EFE)

Luis Enrique no té ganes de fer invents i jugarà a Anoeta amb el mateix onze que va jugar contra el Celtic de Glasgow. Amb el millor equip possible, el tècnic asturià intentarà trencar la maledicció del camp i sumar tres punts vitals per retallar distàncies amb el líder, el Reial Madrid, amb qui s'enfronten dissabte vinent. 

Luis Enrique no s'ha volgut reservar cap jugador, ni tan sols Neymar, que aquest matí ha tingut un accident del qual ha sortit il·lès i que, si veu una targeta groga durant el partit, es perdria el clàssic. Per tant, el tècnic asturià jugarà amb el trident al complet, format per Luis Suárez, Messi i Neymar. Amb una defensa formada per Piqué, recuperat de les molèsties, Sergi Roberto, Mascherano i Alba. Al centre del camp, la baixa d'Iniesta quedarà coberta per André Gomes, acompanyat de Rakitic i Busquets, i Ter Stegen cobrirà la porteria. 

L'onze titular: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Alba; Rakitic, Busquets, Gomes; Messi,Suárez i Neymar.