Barça

Luis Enrique recupera efectius de cara a un agost amb dos títols en joc

Amb gairebé tots els jugadors a la seva disposició, Luis Enrique prepara un mes d'agost amb molts partits i dos títols en joc

Actualitzat

Messi i Neymar han completat les dues sessions d'entrenament d'aquest divendres amb els seus companys. Amb la tornada dels cracs, i d'Alves i Mascherano, Luis Enrique ja té gairebé tots els seus efectius. Només li falta per reincorporar-se de les vacances el porter Claudio Bravo, que tornarà el dilluns 3 d'agost. En l'apartat de baixes, Arda Turan s'ha fet un esquinç en el turmell dret al matí i no ha entrenat a la tarda, i Douglas Pereira es va lesionar durant la gira nord-americana.

Luis Enrique els necessitarà a tots davant l'agost atapeït de partits que se li presenta: 6 en 4 setmanes amb 2 títols en joc. Aquest diumenge, amistós amb la Fiorentina a Florència. Dimecres 5 d'agost, presentació davant l'afició amb el Gamper davant la Roma. Un trofeu que servirà d'últim test per encarar el primer títol: la Supercopa d'Europa a Tblissi contra el Sevilla, la següent etapa en el camí del desitjat sextet, el dimarts 11 d'agost.

Tres dies després, el Barça disputarà l'anada de la Supercopa d'Espanya a San Mamés el 14  d'agost davant l'Athletic Club de Bilbao, i el dilluns següent, el 17 d'agost, la tornada al Camp Nou. És el segon dels dos títols que el club ha de guanyar en aquest període nominalment de pretemporada si vol seguir aspirant a sumar la segona temporada perfecta de la seva història. Els blaugrana es tornaran a veure les cares per tercer cop consecutiu amb els bascos en la primera jornada de la Lliga, dissabte 22 d'agost a les 18:30.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut