Barça

Luis Enrique: "Recordaré pels segles dels segles la primera part de Torí"

L'entrenador del Barça accepta que la Juventus ha merescut emportar-se l'eliminatòria, però també aplaudeix l'actitud combativa dels seus jugadors

Actualitzat

El Barça de Luis Enrique s'acomiada de la Lliga de Campions amb una eliminació dolorosa davant de la Juventus de la qual el tècnic asturià té molt clar on van fallar: "La primera part de Torí la recordaré pels segles dels segles. La recordaré sempre. Ens ha passat factura i ara estem eliminats."

En tot cas, l'entrenador blaugrana ha aplaudit l'equip italià per com han jugat l'eliminatòria i sobretot ha tingut unes paraules d'agraïment pel suport que els ha donat el Camp Nou: "És una nit trista, però és un orgull pertànyer a un club d'aquesta magnitud amb una afició com aquesta. Només ens queda felicitar la Juventus per l'eliminatòria que han jugat"

Sobre com havien plantejat la difícil remuntada, Luis Enrique ha justificat que només els ha faltat l'encert en la culminació de les jugades: "El que preteníem era pressionar molt i molt amunt, però, quan hem tingut la pilota ens ha faltat la calma i la lucidesa. Hem xutat a porteria en moltes ocasions, però ha costat molt que anés entre els tres pals. Un gol ens hauria donat molta vida. Hem tingut moltes ocasions. No hem perdut la fe fins al darrer minut, però no ha pogut ser. És igual si ho mereixes o no. Al final no estem entre els quatre millors equips d'Europa".

Justament parlant d'estratègia, Luis Enrique no ha pogut reprimir el somriure quan ha explicat una ànecdota: "Havíem preparat una jugada pel costat de Dani Alves només començar, però ell estava amb nosaltres a la banqueta i no l'hem poguda fer. Ha estat divertit. Aquestes coses només les pot fer ell."

El Barça, però, no té gaire temps per llepar-se les ferides i és que després de caure eliminats a la Champions League, només disposa de quatre dies per recuperar la seva millor versió si no vol deixar escapar el títol de Lliga a casa de l'etern rival. D'afrontar els problemes, Luis Enrique, en sap: "Jo soc un lluitador, estic preparat per a les coses difícils, em va la marxa. Em sento més còmode quan les coses es torcen. Aixecar-nos després d'això d'avui és difícil, però tenim el millor estímul per a un culer, anar a jugar al Bernabéu. És meravellós, serà difícil aixecar els jugadors, però serà fàcil motivar-los".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut