Futbol

Luis Enrique: "Qui vulgui marxar haurà de pagar la clàusula"

El tècnic asturià afirma que la porta de sortida està tancada i barrada, en referència als rumors que situen Pedro i Adriano lluny del Barça

Actualitzat

Luis Enrique s'ha mostrat contundent a la sala de premsa a l'hora de recordar que la porta de sortida del Barça està tancada: "Qui vulgui sortir, haurà de pagar la clàusula de rescissió", en atenció especialment als rumors que situen tant Pedro com Adriano lluny del Barça la temporada que ve.

El tècnic asturià ha recordat que el Barça es troba en una situació excepcional per la sanció de la FIFA i això fa que el club hagi de ser més inflexible, ateses les circumstàncies. Pedro, per qui s'hauria interessat el Manchester United, té una clàusula de rescissió del seu contracte de 30 milions d'euros. Pel que fa a Adriano, pretès per la Roma, la seva clàusula és prohibitiva: 90 milions d'euros.

Content pel joc de l'equip

D'altra banda, Luis Enrique ha valorat positivament el joc del seu equip davant el Chelsea. "El resultat en aquests partits és el de menys. He vist un desplegament físic superior al que m'esperava, després de deu dies d'entrenaments, i això és molt positiu", ha dit. "M'ha agradat el partit: hem generat ocasions i hem xutat molt a porta. També és veritat que hem patit al darrere i haurem d'ajustar coses", ha valorat el tècnic blaugrana, que ha tingut bones paraules per Sergi Roberto, a qui està provant com a lateral dret: "És un jugador portentós físicament i té el perfil per jugar en moltes posicions. A mí m'ha agradat i és un recurs que farem servir", ha dit. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut