Barça

Luis Enrique preveu un derbi "intens" i amb un Espanyol "replegat i buscant el contracop"

L'entrenador blaugrana, tot i ser conscient de la diferència de nivell entre les dues plantilles, aposta per un partit difícil contra l'Espanyol. L'asturià no donarà fins diumenge al matí la llista de convocats.

Actualitzat

L'entrenador del Barça, Luis Enrique, creu que el partit d'aquest diumenge contra l'Espanyol serà "complicat i intens". L'asturià, que ha reconegut no tenir cap record especial d'un derbi, espera un rival "replegat i buscant el contracop".

L'equip blaugrana, que ha entrenat aquest dissabte amb tota la plantilla, tret del lesionat Vermaelen, juga amb l'estadística a favor (només una derrota en els últims vint anys). Luis Enrique donarà aquest diumenge la llista de convocats, i ha assegurat que encara no pensa en la cita decisiva contra el PSG. "La nostra qualitat condiciona el joc del rival i no a l'inrevés", ha explicat el tècnic, sense donar cap pista sobre l'onze titular.

Pendents del TAS

Luis Enrique ha lloat l'actitud de Montoya en els entrenaments i ha explicat que el futur del lateral dret català dependrà, en bona part, de la decisió del TAS. "Si no podem fitxar en les dues pròximes finestres de mercat no serà cap drama, però condicionarà la nostra gestió de la plantilla", ha explicat l'entrenador.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut