Barça

Luis Enrique: "Perdre Messi és perdre el futbol"

L'entrenador del Barça va acabar el partit contra l'Atlètic de Madrid descontent amb el resultat i preocupat per les baixes

Actualitzat

Luis Enrique va comparèixer davant dels mitjans de comunicació una mica contrariat; primer, perquè volia homenatjar amb una victòria Alfredo Pérez, l'encarregat de material del filial, que va morir el dia abans del partit contra l'Atlètic de Madrid, motiu pel qual els jugadors del Barça van sortir al Camp Nou amb un braçal negre.

A l'hora de valorar el partit, el tècnic asturià va admetre que el Barça havia jugat bé i que només la falta d'encert i un accident havien propiciat el resultat final. "Sabíem que seria un partit complicat i amb moltíssim nivell, i que estarien replegats a la seva àrea. Hem fet una bona primera part, però no hem tingut tot l'encert. La segona ja ha començat torçada i en una jugada desafortunada ens han fet el gol. Sempre és difícil jugar contra Simeone. Això acaba de començar."

Les altres males notícies van ser la lesió de Messi i el canvi demanat per Sergio Busquets. En aquest sentit, Luis Enrique no va amagar la preocupació per la baixa del "10" del Barça. "Perdent Leo Messi hi perd el futbol. Haurem de començar a buscar solucions. Amb ell som molt forts i sense també ho podem ser." Sobre el migcampista de Badia del Vallès, Luis Enrique va treure ferro a la seva substitució i va explicar que "ha passat un procés febril, ha aguantat la primera part, però després del descans ja no tenia més energia."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut