Luis Enrique i Zinedine Zidane, nominats (Reuters)
Futbol

Luis Enrique, Pep Guardiola i Zinedine Zidane, entre els 10 nominats a millor entrenador de l'any per la FIFA

Els tres finalistes es comunicaran el setembre, i el guanyador se sabrà el 23 d'octubre

RedaccióActualitzat

La FIFA anuncia aquest dijous tots els nominats que optaran als premis "The Best", que s'entregaran el 23 d'octubre a Londres. De moment, en cada categoria s'han publicat entre 10 i 12 noms, tot i que el setembre cada llista es limitarà a 3.

En la categoria de millor entrenador de l'any, hi ha els noms que s'esperaven. Així, la llista està formada per Luis Enrique (per la temporada al Barça), Pep Guardiola (Manchester City), Jose Mourinho (Manchester United), Zinedine Zidane (Reial Madrid), Diego Simeone (Atlètic de Madrid), Tite (Brasil), Joachim Löw (Alemanya), Mauricio Pochettino (Tottenham), Leonardo Jardim (Mònaco), Antonio Conte (Chelsea), Massimiliano Allegri (Juventus) i Carlo Ancelotti (Bayern de Munic).

Pel que fa a la categoria femenina, l'exentrenador del FC Barcelona femení, Xavi Llorens, ha estat inclòs a la llista dels 10 candidats a ser el millor tècnic de l'any per la FIFA.

El tècnic va acomiadar-se aquesta temporada del Barça, després d'onze anys a la banqueta blaugrana. Llorens comparteix nominació amb Emma Hayes (Chelsea Ladies), Ralf Kellermann (Wolfsburgo), Gerard Precheur (Olympique de Lió), Sarina Wiegman (Holanda), Olivier Echouafni (França), Nils Nielsen (Dinamarca), Florence Omagbemi (Nigèria), Dominik Thalhammer (Àustria) i Hwang Yong-Bong (Corea del Nord sub-20).

A mitjans de setembre, la FIFA comunicarà el nom dels tres finalistes, i el 23 d'octubre s'anunciarà el guanyador a Londres.

Anar al contingut