Barça

Luis Enrique: "Paco Alcácer té una gran oportunitat, estic convençut que farà un treball molt bo"

L'entrenador del Barça confirma que el davanter valencià serà titular contra el Màlaga i està convençut que Messi seguirà molts anys més al club blaugrana

David CarballoActualitzat

Luis Enrique ha confirmat en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dissabte contra el Màlaga al Camp Nou que Paco Alcácer serà titular per la baixa per sanció de Luis Suárez i està convençut que farà una bona feina. "Paco Alcácer té una gran oportunitat. Sense minuts és molt difícil per un davanter no marcar. Contra el Màlaga serà titular i estic convençut que farà un treball molt bo. El seu objectiu serà el mateix que el de la resta dels seus companys, que l'equip guanyi i fer un gran partit", ha assegurat.

El tècnic del Barça ha confirmat que sempre tenen especial atenció als partits que venen després de les aturades pels compromisos internacionals i ha alertat del perill d'un Màlaga que arribarà al Camp Nou en el millor moment de la temporada. "Hem pogut entrenar-nos pocs dies amb tots els jugadors i aquest tipus de partits els afrontem amb especial atenció. El Màlaga està en la millor ratxa de resultats des de l'inici de la lliga, arriben amb molta confiança i no necessiten gaire elaboració per crear perill", ha explicat.

Preguntat sobre la renovació de Messi, Luis Enrique ha estat contundent: "M'imagino Messi molts anys al Barça i seria la història perfecta que acabés la carrera al club que va començar". L'entrenador barcelonista s'ha tornat a desfer en elogis cap el crac argentí. "Messi és el millor de la història amb diferència; està fora de qüestió. Un premi més o menys com la Pilota d'Or no canviarà el que Messi és. El fet que Messi renovi sempre serà una bona notícia per al barcelonisme", l'ha lloat.

Per últim, Luis Enrique no ha estat tan clar quan li han preguntat si ell es veu molt anys més a la banqueta del Barça. "He perdut la imaginació de cop, aquesta és una professió de risc. No sé com porteu nens a la sala de premsa", ha respost tirant pilotes fora.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut