Futbol

Luis Enrique: "Paco Alcácer ha estat al mateix nivell de tot l'equip, de notable alt"

El tècnic del Barça no ha fet cap autocrítica després de l'ensopegada contra el Màlaga al Camp Nou i ha qualificat d'injust el resultat perquè considera que el seu equip ha estat molt superior

David CarballoActualitzat

Luis Enrique no ha fet cap mena d'autocrítica després de l'ensopegada del Barça contra el Màlaga al Camp Nou i s'ha mostrat satisfet amb el rendiment dels seus jugadors tot i l'empat a zero. "El partit d'avui no té res a veure amb el de l'Alabès. Hem estat molt superiors. No puc fer res més que elogiar els meus jugadors. El resultat ha estat injust", ha justificat.

El tècnic blaugrana també ha tingut paraules d'elogi per a Paco Alcácer, que s'ha tornat a quedar sense marcar i no ha aprofitat l'oportunitat per cobrir la baixa per sanció de Luis Suárez. "Paco Alcácer ha estat al mateix nivell de tot l'equip, de notable alt. Estic encantat amb el seu rendiment i amb el de tot l'equip. Només ens ha faltat marcar", ha afirmat amb rotunditat.

Per últim, Luis Enrique ha valorat l'absència de Leo Messi, baixa d'última hora per vòmits i indisposició. "Perquè Messi es perdi un partit ha d'estar molt malament, però no és res greu i ja s'està recuperant", ha explicat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut