Futbol

Luis Enrique: "No vivim cap situació dramàtica"

El tècnic del Barça treu transcendència a les lesions, es manifesta "content amb el rendiment de l'equip i els resultats" i recorda que "l'any passat, a aquestes alçades, em volíeu matar"

Actualitzat
Luis Enrique no es refia del Celta, equip que ell coneix bé perquè el va entrenar abans d'assumir el càrrec d'entrenador del Barça. El tècnic asturià ha repassat el moment actual de l'equip en una roda de premsa que ha tingut diversos noms propis.

Balaídos: "Espero un partit extremadament complicat, però també molt atractiu i interessant per a nosaltres. Són partits incòmodes. Després el resultat podrà ser més o menys favorable, però dependrà del nivell que siguem capaços d'oferir nosaltres. Si abaixem el nostre nivell ens passaran per sobre. L'any passat ens va costar molt. El Celta no només aconsegueix resultats, ho fa sent fidel a la seva filosofia."

Situació actual:  "No estem en una situació catastròfica o dramàtica  Estic content amb el rendiment de l'equip i amb el resultats fins ara. Podrien ser millors, però també podrien ser pitjors. L'any passat a aquestes alçades em volíeu matar."
 
Baixes: "Piqué ha estat fora per una errada que va cometre. Forma part del procés natural de la temporada que hi hagi baixes. Estem preparats per a això. El que costa més són les de baixes llarga durada, com la de Rafinha. Ens poden ajudar jugadors del filial, al gener incorporarem nous jugadors. Estem preparats per fer-ho bé."  
 
Arda i Aleix: "S'estan entrenant amb nosaltres. S'entrenen bé i molt motivats. És una situació estranya i difícil perquè ells no han fet res mal fet i en canvi estan pagant un càstig. Però al gener ja podran jugar amb nosaltres." 

Sancions: "No hi ha cap altre club com el Barça. Som únics, especials. I aquí estem preparats per a tot, bo i dolent. El jugador del Barça és un especimen únic capaç d'abstreure's de tot i sortir a jugar. Aquí sempre hi ha hagut un ambient molt positiu i molt competitiu. És un ambient bastant fàcil per a l'entrenador."

Nolito: "El vaig firmar jo per al Celta. És un jugador d'alt nivell i espero que contra nosaltres no tingui el dia perquè et pot complicar les coses."

Berizzo: "Ell té tot el mèrit. L'any passat al principi li va costar però ara ja està consolidat i sens dubte el Celta és un dels millors equips de la Lliga. I és mèrit dels jugadors i seu.

Lesions: "Les lesions no vénen de la preparació física. Continuem treballant molt la prevenció i evitant riscos, però no tenim tanta sort com l'any passat en aquest aspecte."

Gumbau:   És un jugador més que interessant del filial. Té bon físic, bon colpeig i sap què fer amb la pilota."  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut