Barça

Luis Enrique no veu important haver igualat la ratxa de partits sense perdre del Reial Madrid de Beenhakker

El tècnic del FC Barcelona ha destacat que valorarà la bona ratxa de resultats del seu equip en funció dels títols aconseguits, i ha destacat el bon nivell exhibit pel Sevilla en el Camp Nou

Actualitzat

Luis Enrique Martínez no ha donat importància al fet d'haver igualat la ratxa del Reial Madrid de la Quinta del Buitre de 34 partits seguits sense perdre. L'entrenador del FC Barcelona ha afirmat respecte a aquesta fita que "la veritat és que em diu zero. Si guanyem títols em dirà moltes coses, serà un fet que podrem recordar. Si no, no em dirà res". Tampoc considera que aquesta imbatibilitat serveixi com un missatge de cara als rivals, ja que "no estem pendents d'enviar missatges. Amb les nostres coses en tenim prou. Tenim un objectius clars i procurem complir-los".

L'asturià ha lloat molt el Sevilla, "el millor rival que ha passat pel Camp Nou aquesta temporada, el que millor ens ha jugat, el que millor ens ha combatut. Resulta curiós pensar que encara no han guanyat fora de casa. He vist el meu equip molt ficat en el partit, molt conscient de la importància dels punts. Dono per bo el resultat, molt bona l'actuació. S'ha de saber patir en aquesta mena de partits".

Preguntat pels 12 punts de distància amb el tercer de la Lliga, el Reial Madrid, el tècnic del Barça no ha volgut de cap equip que no fos el seu, i ha volgut recordar que "nosaltres encara hem de guanyar els punts necessaris per ser campions".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut