Barça

Luis Enrique: "No m'interessa el passat, anem a Anoeta a fer el millor paper"

El tècnic asturià no es deixa intimidar per les estadístiques que diuen que el Barça fa sis temporades que no guanya a Sant Sebastià

Oriol LlachActualitzat

Luis Enrique ha comparegut en roda de premsa just abans de marxar cap a Sant Sebastià per visitar el complicat estadi de la Reial Societat. Les estadístiques apunten que és un dels camps maleïts per al Barça després de no aconseguir una victòria des de l'any 2007. En aquest sentit, l'entrenador blaugrana prefereix viure el present i no mirar cap enrere: "No m'interessa gens el passat. L'únic resultat que ens hem de fixar és l'anterior i vam guanyar al camp del Celtic de Glasgow el dimecres. És un estadi complicat i mirarem de fer el millor paper. El passat no té cap influència".

L'entrenador rival, Eusebio, amb passat blaugrana, està fent de la Reial Societat un rival dels complicats i Luis Enrique, que el coneix molt bé pels anys que van coincidir, té molt clar que té la capacitat per dirigir la banqueta blaugrana: "Ja ha demostrat l'elevat nivell que té. És un entrenador molt preparat, té una llarga carrera i podria entrenar el Barça en qualsevol moment. Evidentment que té el nivell."

Els bascos són un equip molt sòlid, en aquest sentit, Luis Enrique viatja amb els seus jugadors cap a Sant Sebastià amb una idea del que es trobarà: "M'espero una Reial Societat valenta, amb pressions altes i molt replegada a la seva àrea. Molt ofensiva en atac i molt defensiva al darrere. Tenen prou recursos per cobrir molt bé les dues zones."

Finalment, amb la vista posada al clàssic de dissabte de la setmana vinent, un dels dies marcats en vermell en el calendari, Luis Enrique no té molt clar si Andrés Iniesta i Samuel Umtiti arribaran a temps. L'asturià ha confirmat que el migcampista manxec està a la recta final de la seva recuperació, mentre que el defensa francès encara no ha pogut completar un entrenament sencer amb els seus companys.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut