Barça

Luis Enrique: "No marxo content perquè l'eliminatòria està oberta"

L'entrenador del Barça admet que han tingut problemes per superar la defensa tancada de l'Hèrcules i que hauran d'esperar al partit de tornada per sentenciar la classificació pels vuitens de la Copa

Actualitzat

Luis Enrique ha admès en la roda de premsa posterior al partit contra l'Hèrcules que no se'n pot anar content cap a casa perquè l'eliminatòria encara està oberta després de l'empat a un en el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei al Rico Pérez d'Alacant. "No marxo content perquè l'eliminatòria està oberta. Ho hem intentat contra un equip que s'ha tancat moltíssim i haurem d'esperar al partit de tornada", ha advertit.

El tècnic blaugrana ha reconegut que l'Hèrcules els ha posat moltes dificultats amb una defensa de cinc molt tancada, un plantejament que es pot tornar a trobar en la tornada. "Al Camp Nou rebrem el rival molt tancat al darrera i intentarem gestionar-ho", ha insistit.

"Esperàvem guanyar. Estem centrats en totes les competicions i ara ja toca pensar en un dels millors partits que es poden veure a la competició i davant l'etern rival", ha assegurat de cara al clàssic.
   
L'entrenador barcelonista també ha justificat l'absència de Marlon per un assumpte "burocràtic" i ha assegurat que als seus jugadors no els ha faltat "actitud" davant l'Hèrcules. "No he vist relaxació i he vist la gent ficada des del principi sabent que el rival et podia complicar la vida", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut