Luis Enrique, en un moment de la roda de premsa d'aquest divendres (EFE)
Futbol

Luis Enrique: "No he de normalitzar res amb Jordi Alba"

El seleccionador espanyol manté que sempre han primat els criteris futbolístics i no els personals a l'hora de triar els jugadors

Actualitzat

Tot i haver convocat Jordi Alba, hi ha coses que no canvien: a la roda de premsa posterior a l'anunci de la convocatòria, Luis Enrique Martínez ha hagut de contestar nombroses preguntes sobre el lateral del Barça.  

"No he de normalitzar res amb Jordi Alba. Donaré la benvinguda als nous i faré la xerrada, com sempre", ha comentat per recalcar que les seves decisions sobre el de l'Hospitalet no són personals. I per acabar d'esvair dubtes, quan se li ha preguntat en quin jugador actual de la selecció es veu reflectit, ha estat clar: "En Jordi Alba... tot i que sóc una mica més alt".  

 

"No tinc per norma prendre decisions en funció del clamor popular o del que pensi qualsevol persona de futbol, no perquè no m'interessi, sinó perquè per ser entrenador has de prendre decisions difícils i tenir les coses clares. No sé quin dia vaig decidir cridar Jordi Alba. Ho he fet en funció del que veig i considerant el que és millor en cada moment", ha comentat el seleccionador espanyol.

Luis Enrique ha negat qualsevol tibantor personal amb Alba, sorprenent absència en les primeres convocatòries del tècnic asturià. "No ha canviat res respecte de les anteriors llistes. Vaig defensar que no tinc cap problema personal amb cap jugador i continua sent veritat. No hi ha hagut trucades ni res. En aquesta sala no hi ha ningú que conegui millor Alba que jo en l'aspecte professional. Va jugar més del 80% de partits que podia jugar amb mi", ha recordat "Lucho" de la seva etapa com a entrenador blaugrana.

 

Anar al contingut