Futbol

Luis Enrique: "No firmo cap resultat que no sigui una victòria"

Tot i l'1-3 de l'anada, el tècnic del Barça es mostra ambiciós de cara al partit d'aquest dimarts (20.45, TV3) contra el PSG. El Barça no té cap intenció d'especular per obtenir el bitllet per a les semifinals de la Champions

Actualitzat

Plantejament del partit: "Tenim un bon resultat però no és definitiu ni molt menys. Necessitem un altre gran partit com a l'anada per classificar-nos per a les semifinals. La idea és la de sempre: tenir la pilota i superar el rival."

Candidats: "Som un dels possibles candidats al títol, però no tenim més cartell de favorits que altres."

Presència d'Ibra i Verratti: "Que hi siguin no canvia l'estil del PSG, però sí la qualitat individual. Ibra és un jugador referent en atac, amb molta capacitat de rematada, un dels millors davanters centres que hi ha en el panorama mundial. Ja el vam tenir aquí al Barça. El coneixem bé i serà una motivació extra. Verratti sempre ha tingut perfil per jugar en un equip meu perquè és un jugador de qualitat."

Firmes l'empat?: "L'objectiu és passar, però entenc que la victòria sempre està millor que qualsevol altre resultat. El que passa és que per guanyar un rival així s'haurà de patir."

Sensacions: "Tinc sensacions positives. És un rival que ja coneixem molt bé perquè ja hi hem jugat tres vegades. També ells ens coneixen."

Messi: "Leo arriba en les millors condicions possibles, en un gran estat de forma. 400 gols és una xifra impossible no només d'aconseguir, sinó també d'imaginar per altres jugadors."

Contracte: "Jo em concentro en l'eliminatòria de Champions, que és l'única cosa que puc controlar".

Iniesta i Mathieu: "Andrés està a disposició per jugar i Jérémy també, tot i que té una petita sobrecàrrega, però pot jugar."

Estat físic: "Tenint en compte que estem fent molts partits molt intensos en poc temps, els jugadors estan molt bé. A diferència del partit contra el València, aquesta vegada el rival arriba amb una despesa física similar a la nostra."

Luis Suárez: "Només tenim paraules d'elogi pel seu rendiment i la seva predisposició a l'hora de jugar. No només ens ajuda en l'aspecte realitzador, sinó en moltes altres coses. Ha tingut una adaptació meteòrica".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut