Barça

Luis Enrique no fa rotacions i treu l'onze de gala per rebre el PSG al Camp Nou

El tècnic del Barça no vol cap tipus de relaxació i ha tret d'inici el teòric onze de gala amb l'única novetat de Ter Stegen a la porteria, en el lloc de Claudio Bravo, com ja és costum en els partits de la Lliga de Campions

Actualitzat

Luis Enrique no se'n refia gens ni mica del PSG tot i l'1-3 de l'anada al Parc dels Prínceps i ha apostat per aparcar les rotacions per afrontar la tornada al Camp Nou. El tècnic blaugrana no vol cap tipus de relaxació i ha tret d'inici el teòric onze de gala amb l'única novetat de Ter Stegen a la porteria en el lloc de Claudio Bravo com ja és costum en els partits de la Lliga de Campions. La resta de l'equip inicial sense sorpreses amb Alves, Piqué, Mascherano i Jordi Alba en defensa, Busquets, Rakitic i Iniesta al mig del camp i Messi, Luis Suárez i Neymar a la punta d'atac.

A la banqueta blaugrana estaran Bravo, Adriano, Bartra, Xavi, Pedro, Rafinha i Sergi Roberto i Luis Enrique, que havia convocat els 23 futbolistes del primer equip, ha descartat per decisió tècnica. Vermaelen, Montoya, Masip i Douglas.

El PSG, amb Ibra i Verratti

El PSG, per la seva banda, intentarà una remuntada històrica al Camp Nou amb un equip amb les novetats importants de Verratti i Ibrahimovic, que es van perdre l'anada per sanció i la baixa sensible de Thiago Silva, lesionat. Laurent Blanc ha apostat d'inici per Sirigu, Van der Wiel, Marquinhos, David Luiz, Maxwell; Verratti, Cabaye, Matuidi; Pastore, Cavani i Ibrahimovic. Mai a la història un equip ha remuntat un 1 a 3 advers de l'anada a la Lliga de Campions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut