Lliga de Campions

Luis Enrique no descarta que el FC Barcelona fitxi un jugador per compensar la baixa d'Aleix Vidal

L'entrenador del FC Barcelona, en la roda de premsa prèvia al partit de Lliga de Campions contra el PSG, ha explicat que el club està buscant en el mercat opcions per suplir la baixa d'Aleix Vidal

Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona, preguntat per la possibilitat de fer algun fitxatge davant la baixa pel que queda de temporada del lateral dret Aleix Vidal, ha admès que el club estudia aquesta opció: "No hem de descartar fitxar perquè és una baixa que es notarà. És una possibilitat que estem estudiant, i estem buscant a veure si trobem algú que ens agradi".

Luis Enrique ha lloat el rival del FC Barcelona d'aquest dimarts i el seu entrenador. Del PSG ha dit que "l'ha vist a un bon nivell aquests últims mesos", i que s'espera que surti al camp "atrevit, animat per la seva afició i complicant-nos la vida". Del tècnic dels francesos, Unai Emery, ha explicat que "és un dels millors entrenadors del futbol espanyol, amb èxits a escala europea. Estudia el contrincant, sap com combatre'l, i té la seva pròpia filosofia. Un gran fitxatge".

El FC Barcelona afronta aquest duel d'anada dels vuitens de la Lliga de Campions de la mateixa manera que encara cada eliminatòria de qualsevol altra competició, "sense pensar en el partit de tornada i pensant que no hi ha millor resultat que guanyar el partit aquí. Aquest és el nostre objectiu".

L'altre membre de l'expedició del FC Barcelona que ha parlat a la roda de premsa prèvia al partit contra el PSG ha estat André Gomes. El portuguès creu que "en aquestes eliminatòries no hi ha favorits. Hi som els millors 16 i tots son partits complicats". Pel migcampista, "el més important és competir. Tenim la nostra identitat, però hem de divertir-nos i competir. Ja tenim una final [la Copa del Rei] i esperem que aquesta competició ens en doni una altra".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut