Futbol

Luis Enrique: "M'encanta la paraula triplet, però es pot passar ràpidament del 3 al 0"

El tècnic blaugrana rebutja penjar-se el cartell de favorit i diu que s'espera "alguna sorpresa" de part del seu amic Pep Guardiola en l'eliminatòria contra el Bayern

Actualitzat

Luis Enrique s'ha mostrat molt tranquil abans d'afrontar un enfrontament que pot ser decisiu per al desenllaç del campionat.

Sorpreses: "Veient la trajectòria del Bayern i coneixent el Pep sempre pot haver-hi sorpreses i obstacles que ens puguin complicar la vida. Però durant la temporada ens hem trobat reptes i els hem anat superant."

El Bayern amb Pep Guardiola: "El Bayern, des que ha arribat Guardiola, té un estil una mica diferent. Crec que ell ha agafat les coses bones que ja tenia l'equip i ha aplicat la seva idea, que ja sabeu que a mi m'agrada, i és un gran equip en tots els aspectes. Sempre he dit que el Pep és el número 1 perquè ho penso així, però, a més, és amic meu. Pels jugadors serà especial tornar a veure el que va ser el seu entrenador, però saben perfectament que per sobre d'això hi ha el partit."

Baixes: "El Bayern té un gran planter i durant tot l'any s'ha sobreposat a nombroses baixes."

Triplet: "M'encanta la paraula triplet, però els professionals sabem que podem estar entre 0 i 3 títols, i fins al final no es pot dir que has guanyat alguna cosa."

Favorits: "No hi ha favorit en una semifinal d'aquest nivell. Independentment d'on juguem intentarem imposar el nostre estil i anar a jugar els partits, tant a casa com a fora."

Afició: "L'afició espero que es comporti com ha fet durant tota la temporada. Estic molt content amb la nostra afició."

Com fer mal al Bayern: "Només hi ha una pilota i la voldrem els dos. A veure qui està més encertat. Serà un partit molt disputat i atractiu."

Respecte: "No parlaria de por al Bayer, però sí respecte pel seu historial, els seus jugadors i el seu entrenador. Però després d'això tenim ganes de demostrar que ho podem fer millor."

Contacte amb Guardiola: "Amb ell ens havíem citat en broma a Berlín i no podrà ser, però el que és clar el que passi el que passi ens desitjarem sort quan acabi, i depèn de qui passi a l'altra banda, que no se m'enfadi ningú."

Ter Stegen: "Compto amb tres grans porters. És una gran sort tenir aquesta oportunitat, i entenc que per la Champìons ens anava millor Ter Stegen."

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut