Futbol

Luis Enrique lamenta els xiulets a l'equip: "Aquests jugadors es mereixen més crèdit"

El tècnic blaugrana es mostra satisfet per l'actitud de l'equip i es resigna davant l'allau de lesions: "Això ja sembla una broma"

Actualitzat

Luis Enrique no ha amagat, al final del Barça-Bayer Leverkusen, el seu descontentament per l'actitud negativa d'una part dels seguidors cap a l'equip, que es va traduir en xiulets a alguns jugadors durant algunes fases del partit, quan l'equip blaugrana perdia.

"Són pocs xiulets, però se senten des del camp. La nostra afició ens pot xiular quan vulgui, però aquest equip es mereix més crèdit. Avui necessitàvem el suport de l'afició quan perdíem; guanyant ja volàvem", ha dit l'asturià.

El tècnic blaugrana s'ha mostrat content per l'actitud de l'equip: "Era un partit difícil, el segon partit sense Messi, i contra un rival que ha estat molt bé". I, tot i que ha admès que el Barça continua tenint problemes d'efectivitat, "potser per voler acabar les jugades massa de pressa", l'entrenador blaugrana ha valorat "la fe i el convenciment dels jugadors. Es mereixen aquest resultat. Tenen un crèdit molt gran perquè corren al màxim. Aquesta victòria és un premi molt gros", ha destacat abans de lamentar una nova baixa, la d'Andrés Iniesta. "Això ja sembla una broma", s'ha resignat. "Però és un obstacle més que haurem de superar."     

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut