Barça

Luis Enrique: "La victòria és el remei a tots els mals"

Luis Enrique avança que donarà descans a alguns titulars habituals, però que Messi jugarà d'entrada contra el Borussia Mönchengladbach encara que el Barça ja hagi assolit els objectius

Actualitzat

Luis Enrique ha parlat davant els mitjans en la prèvia del partit contra el Borussia Mönchengladbach de la Champions. Aquest ha estat el més destacat:

Necessiteu guanyar? "Guanyar sempre és la millor medicina. A la Champions hem fet una fase gairebé perfecta i per això estem ja classificats. Però no deixa de ser un partit de Champions i a casa, i per això intentarem guanyar i fer un bon partit. Les victòries són la solució de tots els mals, en som molt conscients. Aquest serà l'objectiu independentment dels jugadors o el sistema que utilitzi. Jo no veig cap mal a l'equip, només veig coses que es poden millorar"

Partit que pot ser un banc de proves? "És un partit que pot servir per provar coses, per utilitzar jugadors que han tingut minuts..És important guanyar, però he de vetllar per l'estat dels jugadors"

La tornada d'Iniesta: "Que es recuperin jugadors sempre és bona notícia, però si, a més, és un referent i el nostre capità, encara més. Va estar molt bé i estic molt content de la seva actuació"

És preocupant la ratxa sense victòries?: No s'ha d'exagerar quan encadenes 3 o 4 bons resultats ni tampoc quan encadenes 3 o 4 partits sense guanyar. Així és com ho veig jo"

L'equip pateix més que gaudeix?: A nivell esportiu gairebé sempre veig gaudir els jugadors, però és evident que quan no arriben els resultats pateixes més.

El Barça es repenja massa en el trident?: El nostre objectiu és sempre ser superior al rival amb un joc associatiu i trobar els espais que deixí l'adversari. Busquem les solucions en funció dels espais que deixi el rival.

Les anàlisis són massa resultadistes? "Sens dubte, però als tècnics se'ns jutja en funció dels resultats. A nivell personal, a mi m'importa poc el resultat de demà, perquè passem primers segur i el més important és que res trastoqui els plans a nivell d'arriscar jugadors. Una altra cosa és que per recarregar la moral és molt millor que guanyem."

Estar en un càrrec com aquest sempre genera polèmiques. Com a professional el que hem d'intentar és portar-ho de la millor manera possible.

Pla de l'equip per a la temporada: "És el mateix de cada any: arribar vius en totes les competicions al moment decisiu. És un pla ambiciós que té les seves dificultats. Quan arribin els mesos claus estar en disposició de guanyar-ho tot,. el pla no canvia"

Atacar defenses tancades: "El rival busca reduir espais perquè no tinguis temps per pensar. És clau l'amplitud, la profunditat, les arribades en segona línia, la circulació de la pilota... hi ha molts factors i en funció dels teus recursos tries"

Jugarà Messi?: "Si, d'entrada"

Has vist falta d'actitud?: "No he parlat mai d'actitud i si es fa és un greu error perquè mai he vist falta d'actitud en els meus jugadors. Després podem estar més o menys encertats. Es poden fer totes les càbales. Al final el que mana són els resultats".

Conclusions positives del clàssic: Ja he parlat del clàssic i ara em centro en el Borussia".

Neymar: "Té molèsties de l'últim partit. Si no estigués sancionat demà estaria a disposició. Ara convé que es recuperi bé".

Pensa ja en el partit contra l'Osasuna?: "Jo preparo el partit igual encara que estiguem classificats. Per tant, ara penso en el Borussia independent de si necessitem els 3 punts o no".    

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut