Barça

Luis Enrique: "Jugui o no jugui, Messi està recuperat"

Luis Enrique ha comparegut davant dels mitjans abans del clàssic d'aquest dissabte. El tècnic asturià ha explicat que Messi està recuperat, tot i que no ha donat pistes de si jugarà o no

Actualitzat

Luis Enrique, un dia abans del partit amb el Madrid, ha comparegut davant dels mitjans. Ha explicat que Leo Messi està recuperat i que avui "parlaré amb ell, demà també i una hora abans -del partit- estarà decidit si és titular". Ara que s'incorporen alguns dels lesionats, toca "disfrutar amb el futbol que mostren", ha afegit. Sobre la transcendència del partit, el tècnic asturià hi ha volgut treure ferro, ja que "l'any passat vam perdre al Bernabéu, vam guanyar al Camp Nou, teníem el gol average perdut i vam guanyar la Lliga". "És un partit estimulant i important, però en cap cas determinant", ha afegit.

El partit arriba després de l'aturada de seleccions, un fet que és peculiar però que Luis Enrique no creu que pugui afectar els seus homes: "Amb la mateixa motivació del partit, serà suficient perquè els jugadors surtin endollats." "Farem el mateix plantejament que en la resta de rivals, amb alguns matisos, però no varia la nostra idea", ha explicat el tècnic blaugrana.

Pel que fa al fet que Benítez disposa de tots els seus homes, així com el mateix Luis Enrique, el tècnic asturià ha afirmat que "és bonic que hi hagi els millors jugadors de cada plantilla a disposició". Luis Enrique ha elogiat el rival, tot i que considera que "no són superiors a nosaltres", però espera que el Barça tingui un bon dia per guanyar-lo.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut