Futbol

Luis Enrique: "Jugarem amb un onze de garanties"

El tècnic blaugrana no dóna pistes sobre qui jugarà davant el Villanovense i avisa del risc d'una eliminatòria que no està tancada després del 0 a 0 de l'anada

Actualitzat

Luis Enrique ha abordat diversos temes de l'actualitat blaugrana en la roda de premsa prèvia al partit de tornada dels setzens de final de la Copa davant el Villanovense. Això sí, no ha volgut donar pistes sobre l'equip que farà sortir d'inici: 

Jugarà Messi? Demà ho veureu

Onze contra el Villanovense: "Jugaran onze, i farem un onze de garanties. És una eliminatòria que no està tancada i que implica un cert risc"

Major participació de Neymar: És fruit del treball col·lectiu de tot l'equip. Com més possessió de pilota tinguem més participació hi ha dels jugadors d'atac. 

Podi Pilota d'Or: "Jo sempre vull que hi siguin els meus jugadors"

Finalista al millor entrenador: "Ve donat clarament pel rendiment espectacular de l'equip la temporada passada. S'agraeix aparèixer en aquestes llistes, però és fruit del treball de l'equip"

Cicles: "No hi ha ningú que guanyi tots els títols eternament. Els cicles s'acaben i nosaltres aspirem a allargar el nostre moment el màxim possible. Volem que els jugadors mantinguin l'ambició de seguir guanyant títols".

Filial: "M'hagués agradat poder comptar amb més jugadors del filial o del juvenil, però la norma indica que només en poden jugar quatre alhora. A més, l'eliminatòria està oberta i implica cert risc".

Requeriment a Rincón i Sanchís: "És una decisió del club i no hi he tingut res a veure. Sí que puc dir que cap acte o gest en un camp de futbol justifica una agressió".

Reforços d'hivern? "Com a entrenador de l'equip sempre que s'obre el mercat demanaré reforços perquè entenc que sempre s'ha de buscar millorar. Però després venen els matisos i les circumstàncies"

Motivació: "És una situació que s'ha donat més d'una vegada, que equips grans es veuen eliminats per equips inferiors. Hem d'incidir en això. Per poder jugar una final de Copa s'han de superar totes les fases, també la primera. això dóna més encant al futbol, però per als que som favorits és un problema" 

Sandro i Munir: "Sempre que han tingut minuts han sortit molt motivats. Ells ens han ajudat molt en moments delicats i pel que fga a motivació no tinc cap dubte".

L'equip ha tocat sostre?: "Jo sóc dels que opina que sempre es pot millorar"

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut