Barça

Luis Enrique i Valverde coincideixen que l'expulsió de Gorka que ha condicionat el partit és un càstig excessiu

Poques vegades dos entrenadors han estat tant d'acord després d'un partit. Luis Enrique i Valverde opinen que l'expulsió de Gorka ha determinat el partit, que és un càstig excessiu i que el partit de la Copa del Rei no tindrà res a veure amb el de la Lliga

Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona Luis Enrique Martínez ha reconegut que l'expulsió de Gorka en el minut 3 ha condicionat el desenvolupament posterior del matx. "No té res a veure amb el partit que esperàvem Valverde i jo amb el que després ha passat. Aquesta jugada en els minuts inicials canvia totalment l'enfrontament. Ens avancem i el rival es queda amb un menys. Els escenaris que havíem dibuixat s'han acabat".

L'ocupant de la banqueta visitant, l'entrenador de l'Athletic de Bilbao Ernesto Valverde, ha coincidit que el matx ha quedat marcat per l'expulsió del porter Gorka en el minut 3. "Ha estat un partit fluix. Nosaltres hem perdut 6 a 0. El contrari ha d'estar més content, però el partit ha quedat marcat per aquesta expulsió".

El tècnic basc ha reconegut que, a partir d'aquest moment, "la nostra opció era mantenir un marcador ajustat per veure si a la segona part ens la podíem jugar d'alguna manera". Però, després del 3 a 0, la seva intenció ja era "evitar que ells fessin més sang". Luis Enrique, per la seva banda, ha assenyalat que "és un gran avantatge, però s'ha de saber tancar el partit".

Per Luis Enrique, aquesta expulsió "és un càstig excessiu, però els àrbitres han d'aplicar-lo. Quan es posin d'acord per canviar el reglament, estic segur que els entrenadors hi estarem a favor. Un penalti és prou càstig i no cal espatllar un partit d'aquesta manera". Una opinió que també ha subscrit el seu col·lega.

De cara a l'anada dels quarts de la Copa d'aquest dimecres, l'entrenador visitant ha afirmat que "ens hem d'aixecar, és un resultat contundent. La nostra idea passa per aixecar-nos i donar batalla a la Copa del Rei". Valverde ha estat sincer respecte a la possible baixa de Messi per lesió de cara a aquest duel: "És clar que condiciona si jugarà o no". Tots dos tècnics han coincidit que aquest enfrontament de Copa no tindrà res a veure amb el de la Lliga.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut