Luis Enrique dona instruccions als seus homes durant el derbi contra l'Espanyol (EFE)
Futbol

Luis Enrique: "Hem superat la pressió asfixiant de l'Espanyol"

L'entrenador blaugrana s'ha mostrat molt satisfet pel rendiment dels seus homes en el complicat derbi barceloní

Actualitzat

La roda de premsa de Luis Enrique ha començat amb anècdota i és que a la primera resposta un telèfon ha interromput les explicacions del tècnic asturià i l'entrenador del Barça ha demanat al periodista que respongués la trucada.

Tornant a les valoracions del partit, Luis Enrique s'ha mostrat molt satisfet per com han jugat els seus homes: "Era necessari el ritme alt. Estic encantat amb el rendiment de l'equip tant a la primera com a la segona part. L'equip ha estat prou madur com per mantenir-se compacte i sòlid durant els 90 minuts. Hem superat la pressió asfixiant de l'Espanyol, havíem de resoldre pilotes molt a prop de la nostra porteria i ho hem fet."

Una altra cosa que ha destacat l'entrenador del Barça és que tant els blaugranes com els blanc-i-blaus ho han donat tot per aconseguir la victòria però no han sobrepassat els límits: "Ha estat un derbi intens per part dels dos equips però amb respecte".

El doblet de Luis Suárez ha trencat amb la sequera golejadora que arrossegava des de feia gairebé un mes, però a això, Luis Enrique no li treu la son: "No estava preocupat per la sequera de Suárez. Aporta moltes més coses al joc, a part dels gols."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut