Barça

Luis Enrique: "Hem minimitzat al màxim un rival d'entitat com el Sevilla"

L'entrenador del Barça només ha tingut paraules d'elogi per als seus homes després de la gran victòria del Barça davant del Sevilla

Actualitzat

Luis Enrique no podia estar més satisfet pel rendiment del FC Barcelona en el crucial duel contra el Sevilla al Camp Nou. En roda de premsa, l'asturià ho ha dit clar: "Hem minimitzat el rival fins a límits màxims. No només hem fet tres gols si no que hem tingut grans oportunitats. Ha estat una de les primeres parts sense dubte per l'entitat del rival i per aconseguir que generi tan poc".

De cara al mes d'abril carregat de partits que espera als blaugranes, el tècnic asturià té molt clar que ha de dosificar els seus homes si no vol perdre efectius importants en els moments més decisius: "El nostre objectiu és lluitar pels títols fins a final de temporada. Serà difícil amb aquest calendari, però haurem de dosificar els nostres jugadors."

Després d'una victòria com la d'aquest dimecres davant del conjunt andalús, Luis Enrique només té paraules d'elogi per als seus homes: "Luis Suárez té una capacitat de rematar a la primera i fer gol, el potencial físic, la qualitat tècnica, el fan el millor '9' del món. Andrés Iniesta converteix un esport tosc com el futbol en art, és un pintor del futbol, amb subtilesa, sense males maneres, un exemple per als nens. Sempre amb la bona actitud. És el jugador perfecte. El cuidem al màxim, sé que vol jugar més, però l'hem de dosificar."

En tot cas, l'entrenador blaugrana també ha fet broma sobre els dies que li queden com a màxim responsable de la banqueta del FC Barcelona: "M'ho passo pipa quan guanyem i quan perdem ve l'holocaust caníbal i segurament jo dec sortir pel mig."

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut