Futbol

Luis Enrique: "Hem d'acceptar la baixa de Messi com un repte"

El tècnic asturià assenyala que "Messi és insubstituïble però la seva baixa pot ser un estímul" per als companys

Actualitzat

Luis Enrique no ha volgut lamentar-se per la lesió del seu millor jugador, Leo Messi, i ha preferit treure'n la part positiva: que l'equip demostri que també pot jugar bé i guanyar sense el seu crac. El tècnic asturià ha avisat sobre el perill del Bayer Leverkusen. El resum de la roda de premsa, dividit per temes:

Bayer Leverkusen: "És un equip molt intens. Defensa bé, pressiona molt bé. Físicament molt fort. Ens generarà molts problemes. Serà un partit complicat i demana un bon joc per part nostra. Per a nosaltres és un partit clau: el primer partit a casa, jugant davant un dels equips més forts del grup."

Sense Messi: "Farem el que cal fer: un jugador com Messi és insubstituïble. Hem de mantenir la mateixa idea futbolística amb altres jugadors. És un repte per a nosaltres estar a un bon nivell sense ell. Substituir-lo és impossible."

Canvi de sistema: "Ens ho plantegem cada setmana, en funció dels elements que tenim i la situació concreta. Ho valorem cada setmana."

Neymar: "Ha de continuar fent de Neymar, que ho fa molt bé, Luis Suárez igual i Andrés Iniesta el mateix. No es tracta de fer un pas endavant, perquè ells sempre ho estan intentant. Pel que fa a Neymar sabem que pot jugar en diferents posicions a bon nivell. És una possibilitat més."

Lesionats: "Adriano no s'ha entrenat avui i difícilment estarà a disposició davant el Leverkusen. Alba i Bravo sí que s'han entrenat i en principi estaran a la nostra disposició."

Efectivitat: "Pel perfil dels jugadors que tenim i les ocasions que generem, segur que farem gols. Al futbol sempre hi ha sorpreses i a vegades, encara que generis moltes ocasions de gol, no marques. Però l'objectiu és recuperar els números de l'any passat."

Messi: "Va passar ahir per fer la revisió i estava molt animat."

Revisions: "Sempre estem revisant les coses que hem de millorar. Som conscients que tenim marge de millora en aspectes del joc. Estem en una fase en què qualsevol error et penalitza i hem de ser molt curosos."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut