Barça

Luis Enrique haurà de recompondre el mig del camp del Barça per les baixes dels lesionats Busquets i Iniesta

El tècnic blaugrana ja va assegurar en la roda de premsa després de l'últim partit de lliga a Ipurua que té prou recanvis per cobrir les baixes per lesió de Busquets i Iniesta, dues peces claus en els seus esquemes

Francesc LatorreActualitzat

Sense els lesionats Sergio Busquets i Iniesta, Luis Enrique haurà de recompondre el mig del camp del Barça per afrontar els pròxims compromisos. El tècnic blaugrana ja va assegurar en la roda de premsa després de l'últim partit de lliga a Ipurua que té recanvis suficients per cobrir les baixes de dos peces claus en els seus esquemes.

La lesió de Sergio Busquets va convertir el partit d'Eibar en un examen sorpresa per a Rakitic, Denis Suárez i Arda Turan. Perquè jugar sense Sergio ni Iniesta a la vora es això, un autèntic examen. Una prova que van superar tots tres amb nota.

Rakitic al centre, fent de Busquets. El croat va estar fiable repartint i fiable recuperant, amb 14 pilotes recuperades, el millor del partit en aquest apartat. Una bona manera de reivindicar-se davant la falta de continuïtat i candidat a ocupar el mateix lloc dijous contra la Reial Societat.

André Gomes, que ja va jugar de migcentre contra el Borussia Mönchengladbach a la Champions i l'Hèrcules a la Copa del Rei, també podria ocupar aquesta demarcació, tot i que no és la única opció de Luis Enrique.

A Denis Suárez li va tocar jugar d'interior dret. Només sis passades dolentes en els 80 minuts que va jugar. El seu primer gol amb el Barça li va donar la confiança necessària per seguir progressant.

Arda Turan va lluir menys que quan juga a davant, però també va quallar un bon partit a Ipurua. A banda de Busquets i Iniesta, al mig camp Luis Enrique també hi té la baixa de Rafinha, que podria tornar el cap de setmana contra el Betis.

Un altre futbolista que també pot ocupar una posició a la medular blaugrana és Sergi Roberto. El futbolista de Reus, que aquesta temporada ha endarrerit la seva posició al lateral dret després de la marxa de Dani Alves, coneix a la perfecció els mecanimes d'una demarcació que ha ocupat durant tota la seva etapa al futbol base blaugrana i també en el primer equip.

L'útima de les opcions per cobrir la baixa de Busquets és avançar la posició de Javier Mascherano, absent a Ipurua per sanció. El futbolista argentí, un migcentre defensiu reconvertit a central des de la seva arribada al Barça, ja ha ocupat aquesta posició tant en la seva etapa al Liverpool com a la selecció del seu país.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut