Brais Méndez ha estat l'autor de l'únic gol del partit (EFE)

Luis Enrique guanya Bòsnia amb els suplents (1-0)

L'únic gol l'ha fet un debutant, el jugador del Celta Brais Méndez, en un amistós en què també s'ha estrenat amb la selecció el blanc-i-blau Mario Hermoso

Luis Enrique ha aprofitat l'amistòs amb Bòsnia per donar minuts als jugadors menys habituals. De Gea ha abandonat la porteria per deixar pas a Kepa, i també la resta de l'onze s'ha vist afectat, amb la presència de Jonny, Llorente, Mario Hermoso, Gayà, Rodri, Ceballos, Suso, Isco, Marco Asensio i Morata.

Molts debuts a la selecció, del principi al final del partit. Només Ceballos i Isco, amb el braçalet de capità, han repetit respecte a l'onze que va sortir derrotat amb Croàcia.

La primera part ha deixat clar que es tractava d'un amistós sense res en joc. Espanya, dominant; Bòsnia, que té com a tècnic Robert Prosinecki, ordenada, però en general escasses ocasions de gol.

El 73 per cent de possessió ha estat per als de Luis Enrique però sense aconseguir jugades amb garanties de cara a porteria. Asensio i Isco han fet algun simulacre de xut, però ha quedat evident la falta de ritme i de pressió. Al descans, empat a 0.

Morata s'ha mostrat més actiu en el segon temps i ha gaudit de dues bones oportunitats de marcar, però el 0 a 1 l'ha tingut Krunic, que no ha encertat a rematar una centrada de Visca. Més tard, Morata ha tornat a desaprofitar una ocasió claríssima, a centrada d'Asensio.

Una segona part on hi ha hagut més debuts, els de Brais Méndez, Fornals i el porter Pau López. Justament el jugador del Celta és qui ha fet pujar l'1 a 0. Brais ha aprofitat el rebuig del porter a un xut d'Isco per fer entrar la pilota.

Victòria molt ajustada, proves de Luis Enrique i primer dia internacional per a uns quants jugadors.