Barça

Luis Enrique assegura que està pletòric i evita parlar del seu futur abans de rebre l'Sporting

El tècnic blaugrana no entra en polèmiques arbitrals ni parla del seu futur. Prefereix posar el focus en la ràbia amb què l'equip va celebrar el triomf contra l'Atlètic de Madrid.

Actualitzat

Luis Enrique no ha volgut entrar en polèmiques i ha mostrat la seva cara més esquerpa en la roda de premsa prèvia al FC Barcelona-Sporting de Lliga d'aquest dimecres al Camp Nou. El tècnic blaugrana ha evitat parlar del seu futur i ha tornat a admetre la importància de Messi al seu equip.

El nou Sporting: "L'objectiu de tots els equips que canvien d'entrenador és el de buscar noves alternatives. Sí que hem vist un nou posicionament en l'Sporting actual, potser una mica més en atac. És un equip perillós, com tots els que estan a baix, perquè se'ls acaba el termini per revertir la situació. Per nosaltres és una cita clau perquè nop podem perdre punts".

Arbitratge: "No tinc res a comentar. Ja m'he pronunciat sobre això fa temps. Ja sabeu la meva opinió i no la canviaré"

Iniesta demana la teva continuitat: "No tinc res a comentar d'aquest tema"

Ànims: "Estic pletòric. Seria l'adjectiu que qualificaria el meu estat"

Victòria al Calderón: "Veient les dificultats del partit contra un rival directe i un dels millors equips d'Europa, van ser tres punts vitals per al nostre objectiu. L'equip té marge de millora, però ja vau poder veure la forma com es va aconseguir el triomf i la ràbia com es va celebrar".

Hi ha Messi-dependència?: "Seria ingenu pensar que no depenem del millor jugador del món. Tan de bo puguem dependre del millor jugador del món per molts anys"

És hora de guanyar com sigui? "Ho hem comentat àmpliament. Estem convençuts que jugant bé tindrem més opcions de guanyar, però no vol dir que ho poguem fer sempre".

100 partits de lliga, 2 títols: "És anecdòtic. Reflecteix que hem estat mínim 3 temporades per complir aquesta xifra. Al final, als entrenadors, se'ns jutja pels resultats".

Mascherano: "Tant ell com Arda s'han entrenat amb el grup. Espero i suposo que sí que estaran a disposició per jugar però demà els metges ens ho diran".

3-4-3, et va agradar? El repetiràs? "Em va agradar i continuo amb la tònica de no donar pistes als entrenadors rivals. Que ho repetim és una possibilitat"

Messi és més migcampista que davanter? No. El considero més un davanter, amb opcions d'anar al mig del camp per crear superioritat. Però al capdavall és igual. El que s'ha de valorar és el seu rendiment no de què juga

El bloc està més conjutat en defensa? "La clau és ser un equip efectiu en defensa i en atac. Nosaltres sempre fem servir més recursos i més esforços per atacar que per defensar

Content amb l'evolució de l'equip després de París? "No ho valoro així. La temporada es valora en la seva totalitat i aquesta temporada hi ha hagut de tot.

Què significa per a vostè l'Sporting: "A nivell professional, 3 punts més en joc i a nivell particular sóc de l'Sporting des que vaig néixer i només els puc desitjar el millor"

Descans al trident? "Potser sí"

Passades, ara més en defensa que al mig del camp: "El que ha canviat és que els entrenadors rivals coneixen el sistema i no deixen jugar tant als jugadors. És mèrit dels rivals i nosaltres hem de treballar per superar-ho. La posssessió no és un fi, és un mitjà per guanyar partits. Si un rival es tanca en si mateix has de fer circular molt la pilota. Si un rival et pressiona més amunt i deixa espais no té sentit no aprofitar l'espai i fer rmés tocs quan pots arribar a porteria més ràpidament. Si parleu amb entrenadors rivals els dieu que ens deixin jugar més". 

 

  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut