Luis Enrique s'ha mostrat molt satisfet pel joc dels seus homes davant del Granada
Barça

Luis Enrique: "Estic molt satisfet"

L'entrenador del Barça ha aplaudit el partit que han disputat els seus homes davant del Granada conscient de la dificultat de jugar fora de casa després de l'aturada de seleccions i amb absències destacades

Oriol LlachActualitzat

Luis Enrique s'ha mostrat exultant després de la solvent victòria del FC Barcelona davant del Granada (1-4). Content pel gran joc ofert, tot i les baixes de Messi o Piqué: "Valoro el partit molt positivament. Sabem la dificultat que tenim sempre que tornem de seleccions. L'hem resolt molt bé, molt seriosament. Estic molt satisfet. A la segona part, hem sabut generar prou situacions com per aconseguir aquest resultat."

Un dels homes del partit ha estat Paco Alcácer, que, amb la seva entrada substituint el lesionat Rafinha, ha aconseguit que el Barça engranés una marxa més en el seu ritme i comencés a rondar perillosament la porteria dels andalusos: "És el primer cop que fem servir Paco Alcácer a la banda. Després de la lesió de Rafinha, hem pensat que era una opció i estic encantat del seu rendiment. Encara que no jugui, sempre s'entrega en els entrenaments".

El partit, però, ha començat amb la sorpresa de veure André Gomes completant l'eix atacant al costat Neymar i Suárez: "Tinc ganes de veure jugadors a la posició de la banda. Era la nostra intenció posant André Gomes allà. Com ja hem fet amb Denis o Aleñá. Tenim una plantilla amb jugadors molt versàtils".

Sobre el gol de Neymar, el número 100 amb la samarreta del Barça, l'entrenador del Barça s'ha mostrat molt satisfet: "Els números de Neymar són els d'una bèstia futbolística. Va ser un encert d'ell i del club que avui vesteixi la samarreta del Barça, espero que en marqui nou-cents per veure'l amb el Barça molts anys més".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut