Barça

Luis Enrique: "Espero un partit sense descans, de no concedir i d'alta intensitat"

El Barça s'enfronta amb l'Athletic Club aquest diumenge a les 20.30 en el que serà el primer partit, de tres, en poc més d'una setmana. El tècnic asturià està molt motivat per jugar contra l'equip de Valverde, "un dels pocs equips que ens ha guanyat amb claredat"

Actualitzat

El tècnic del Barça, Luis Enrique Martínez, ha parlat en roda de premsa abans del partit que enfronta els blaugranes amb l'Athletic Club en el que serà el primer partit de tres, contra els d'Ernesto Valverde, en poc més d'una setmana: "ens centrarem de moment a atacar el primer partit de Lliga i després ja pensarem en la Copa", explica amb prudència Luis Enrique.

L'asturià no es vol confiar: "Espero un partit sense descans, de no concedir i d'alta intensitat. Estem acostumats a jugar contra l'Athletic Club i ja ens coneixem". Això, segons l'asturià, és bo perquè "ens va bé perquè sabem què ens espera. És un partit que ens motiva i no ens fa mandra jugar 3 vegades contra ells".

El tècnic blaugrana es desfà en elogis quan parla del club de Bilbao: "L'Athletic Club és dels pocs equips que ens ha guanyat amb claredat. Ens va privar dels 6 títols, així que trobarem la motivació", i també quan parla de l'entrenador: "Valverde és un gran entrenador, ho ha demostrat. M'agrada perquè és un amant del bon futbol i té una idea futbolística semblant a la nostra"; una idea molt semblant a la del Barça, i que Luis Enrique destaca: "sóc fan de l'Athletic Club des de fa anys, per la seva cultura, la manera que tenen de veure l'esport i com fomenten la base".

Luis Enrique, a més, destaca la feina d'Arda Turan i Aleix Vidal, dels quals està content i sorprès. Fa temps que s'entrenen, han assimilat molt bé la idea i considero que el rendiment augmentarà (...) La posició ideal d'Arda al nostre sistema és d'interior, clarament".

Sobre la sanció de la FIFA tant al Madrid com a l'Atlètic, Luis Enrique ha estat breu, clar i concís: "penso el mateix que quan van sancionar el Barça".

El jugador blaugrana Jérémy Mathieu serà baixa per lesió i la presència d'Adriano, també lesionat, és dubtosa.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut