Luis Enrique
Luis Enrique no pensa que aquesta jornada sigui clau per a la Lliga
Futbol

Luis Enrique espera "un Atlètic diferent", però no pensa que es doni cap resultat clau per al futur de la Lliga

El tècnic s'ha mostrat molt sever en la prèvia del desplaçament al Calderón, al qual només ha volgut atorgar la dificultat esportiva, i no la importància que l'entorn percep de cara a la classificació

Actualitzat

Luis Enrique ha comparegut la tarda d'aquest dissabte per fer la roda de premsa prèvia al partit que el FC Barcelona jugarà diumenge contra l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón. El tècnic blaugrana ha mostrat una actitud distant amb els periodistes, i ha estat extremadament sec en les respostes. De fet, no ha volgut concedir una importància especial a cap de les qüestions que se li han plantejat.

Compromís al Calderón

"És un altre partit amb l'Atlètic, amb les mateixes dificultats, com tants d'altres aquests anys. Jo crec que serà difícil, i que serà un repte perquè ara espero un Atlètic diferent."

Una jornada decisiva

"Queden moltes jornades i és difícil que tothom guanyi tots els punts. És cert que hi ha enfrontaments directes entre equips de la zona alta, però després veus que pots perdre punts a qualsevol lloc, així que no crec que sigui una jornada clau."

Descans

"És la primera setmana llarga que tenim, això segur que passa factura, però són els problemes del calendari. Hi ha hagut dos dies de descans, que serveixen per fer planificació de l'equip, per preparar coses. La setmana ha servit per treballar coses, analitzar i descansar, com he fet sempre des que vaig arribar."

Arda i Mascherano

"Els lesionats estan molt millor, però encara no sabem si estan bé del tot. No sé si els tindrem llestos per a Madrid. Falta l'entrenament d'avui."

Un lateral nou

"No tuinc per norma parlar de coses internes i que afecten al desenvolupament de la temporada. Són coses privades."

Idees externes

"No haig d'importar res de cap equip. Aquí tenim idees pròpies. Segur que hi ha altres idees que uns altres poden tenir i que estan molt bé, però nosaltres tenim les nostres."

Vestidor

"El vestidor sempre ha estat unit des que jo hi sóc. Se'ls veu més contents quan guanyem i menys quan perdem. O prou."

Moral després de París

"No sé si ha passat res d'especial. Som en el procés lògic d'una temporada en la qual vols millorar el rendiment, i ens està costant."

Ranieri

"Quan això passa, hi ha dues notícies: una trista per a qui han acomiat i una alegre per a qui fitxen. Aquest és el món dels entrenadors. A la meva època de jugador no sé si era tan així, però, ara, aquesta és la feina que tenim, i a qui no li agradi la pot deixar."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut