Barça

Luis Enrique es mostra content per un títol que assegura que és "merescut"

Luis Enrique, tot i que amb el seu to habitual, s'ha mostrat content per la Lliga que ha guanyat el Barça a Granada. El tècnic asturià ha valorat el títol i ja s'ha mostrat ambiciós per assolir el doblet

Actualitzat

Luis Enrique ha comparegut davant dels mitjans després de la victòria amb el títol a Granada. El tècnic asturià, amb un posat gens eufòric, ha assegurat que és una Lliga "merescuda", ja que "hem estat en un nivell molt alt durant tota la temporada i aquest és un torneig que premia la regularitat". El tècnic blaugrana ha assegurat que ara els seus tenen un repte, el doblet: "Tenim sempre els màxims objectius, que no són fàcils". Tot i ser la segona Lliga consecutiva de Luis Enrique, l'asturià s'ha mostrat contingut en la roda de premsa i ha recordat que "sumar sis de les últimes 8 lligues vol dir que estem en una dinàmica guanyadora". Mentre Luis Enrique parlava, s'ha sentit el càntic de "campions, campions" a la sala de premsa que arribava del vestidor blaugrana. 

Sobre la celebració que va prometre l'asturià, Luis Enrique ha reconegut ser "molt ensopit" per preparar-ho, però que s'afegiria a allà on hi hagués la festa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut