Barça

Luis Enrique: "Els rècords, si no serveixen per guanyar títols, no serveixen per a res"

Després de la victòria al Ciutat de València, Luis Enrique ha comparegut a la roda de premsa amb un posat tranquil. El tècnic asturià ha volgut treure ferro als seus 100 partits a la banqueta blaugrana i a la xifra d'imbatibilitat.

Actualitzat

Luis Enrique s'ha mostrat satisfet pel partit que els seus homes han completat davant del Llevant. "Tal i com ha sortit el rival sí que ens ha suposat un handicap però els jugadors del Barça estan preparats per aquestes situacions", ha explicat l'asturià. A més, Luis Enrique ha afegit que "hem començat el partit com esperàvem, hem fet el gol aviat però hem continuat tenint ocasions". Sobre si el gol en pròpia tan aviat els hauria pogut afectar més que beneficiar, el tècnic blaugrana no ho ha considerat i ha destacat la "implicació de tot l'equip"

Treu importància als rècords

Luis Enrique ha tret ferro als rècords que ha sumat al Ciutat de València. El tècnic blaugrana ha complert 100 partit a la banqueta del FC Barcelona però, per a ell, no suposa cap fet especial: "No m'interessen les xifres sinó els reptes col·lectius i aquests, es concretaran a final de temporada, que encara queda molt". I en igualar el rècord d'imbatibilitat de Pep Guardiola, Luis Enrique també ha estat contundent: "Quan acabi la temporada diré si serveix per algo o no. Està molt bé però si no serveix per guanyar títols no serveix per a res". 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut