Barça

Luis Enrique: "El resultat és una galleda d'aigua freda"

El tècnic blaugrana ha assegurat que l'equip està molt lluny del que es pretén, però assegura que el Barça ha estat superior al Madrid i mereixia guanyar

Actualitzat

Luis Enrique ha confessat en la roda de premsa posterior a l'empat amb el R. Madrid en el clàssic que "el resultat és una galleda d'aigua freda" i que "estem decebuts perquè mereixíem guanyar el partit". "Podríem haver tancat el partit, el teníem a la mà, però no ho hem aconseguit", ha afegit.

El tècnic asturià no llança la tovallola, ja que "encara queden moltes jornades", però sí que és conscient que "estem molt lluny del que pretenem". Per Luis Enrique, la primera part ha estat "igualada", però la segona ha estat "totalment diferent". Tot i la superioritat del Barça, segons el tècnic, "el futbol no entén de justícia o injustícia, sinó de pilotes que entren o no. I el Madrid ha empatat".

El tècnic ha reconegut també que, durant el partit, havia donat ordres de no fer faltes, com la d'Arda, que ha propiciat l'empat, però "els entrenadors donen ordres, i a dintre no és tan fàcil complir-les. He jugat i ho sé", assegura.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut