Barça

Luis Enrique: "El partit més difícil sempre és el pròxim"

El tècnic blaugrana recorda que l'equip "mai no s'ha relaxat" i avisa que fer-ho contra el Getafe podria engegar a rodar la feina feta fins ara

Actualitzat

Vermaelen: "Per nosaltres és molt bona notícia la tornada de Thomas Vermaelen. Segur que ens ajudarà molt. És jugador de l'equip a tots els efectes i té tantes opcions de jugar com qualsevol altre"

Getafe: "Necessitem ser un equip seriós, disciplinat i ofensiu. Els tres punts de demà són bàsics per guanyar el títol. A aquestes alçades guanyar cada rival té molta dificultat. La temporada passada el Getafe ja va fer una broma pesada aquí. El Camp Nou és un gran aparador i haurem d'estar atents"

Concentració: "En cap partit hem donat imatge de baixar la guàrdia. No ens relaxem i és important seguir així"

Rafinha: "Està fent una bona temporada. Abans que jo em comprometés amb el Barça ja estava decidit que tornava. Està en un procés normal per arribar a ser un jugador important en el Barça"

Garitano: "Entenc totes les postures; només faltaria que no pogués respondre en el seu idioma"

Bayern: "Ha fet un campionat espectacular, però que ja sigui campió de Lliga no serà determinant a la Champions"

Assoliment dels objectius: "Els títols marcaran si la temporada és o no positiva. I no hem de pensar en objectius de mínims sinó de màxims"

Calendari: "No podem caure en l'error de pensar que hi haurà partits més fàcils que d'altres. El partit més difícil sempre és el pròxim"

Gestió de jugadors: "No em sento en deute amb cap jugador per no fer-lo jugar. Sóc entrenador de futbol"

Lesions: "Cadascú té el seu mètode, però (no tenir lesions) és en gran part una qüestió de sort. Hi ha les lesions per traumatisme que per molt que treballis no es poden prevenir"

Celta-Madrid: "Hagués preferit un altre resultat però em va agradar molt el partit. El Madrid és un equip amb molta pólvora".  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut