Barça

Luis Enrique donarà oportunitats als menys habituals a la Copa

El tècnic asturià no ha volgut donar pistes sobre qui jugarà aquest dimecres (22.00, TV3) però ha confirmat la reaparició d'Andrés Iniesta

Actualitzat

Luis Enrique no ha volgut donar pistes sobre els jugadors en qui confiarà en l'estrena del Barça a la Copa, demà dimecres al camp de l'Osca (22.00, TV3). Això sí, l'entrenador del Barça ha deixat caure que "el més normal és que jugui gent que no té tants minuts".

També ha apuntat que "si fos per l'actitud en els entrenaments, tots els jugadors mereixerien ser titulars. No en tinc cap queixa". Poques pistes, però els Masip, Douglas o altres tindran la seva opció de demostrar que poden jugar al Barça. L'asturià també ha deixat caure que Andrés Iniesta, que no juga per lesió dels del Reial Madrid-Barça, tindrà minuts per anar agafant el to de competició després de gairebé un mes i mig de baixa. "Espero que aporti el que sempre ens ha aportat, és un jugador clau per a nosaltres". I ha avisat que no es poden guanyar partits sobre el paper: "Hi ha una diferència de qualitat evident entre l'Osca i el Barça però això ho hem de demostrar al camp. Ells ens voldran sorprendre, però nosaltres no volem ser els sorpresos."   

Mathieu torna als entrenaments 

El francès Jérémy Mathieu ha tornat a fer la sessió amb el grup després de passar per un lleu procés víric. Els jugadors del filial Sandro, Munir, Samper i Edgar Ié també hi han participat i algun d'ells podria tenir la seva opció en el partit de l'Alcoraz.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut