L'absència de Luis Suárez, el cop amagat de Luis Enrique (EFE)
Barça

Luis Enrique deixa Luis Suárez a la graderia i aposta per Neymar, Messi i Pedro en atac

En el partit que pot coronar el Barça campió de Lliga, al Calderón, Luis Enrique presenta aquesta alineació: Bravo, Alves, Mascherano, Piqué, Jordi Alba, Rakitic, Sergio Busquets, Iniesta, Pedro, Messi i Neymar

Actualitzat

El tècnic asturià ha decidit deixar Luis Suárez no només fora de l'onze inicial, sinó també de la banqueta per afrontar el partit al Vicente Calderón contra l'Atlètic de Madrid. El davanter uruguaià s'ha perdut uns quants entrenaments aquesta setmana per unes molèsties als isquiotibials.

L'onze del Barça estarà així format per: Bravo, Alves, Piqué, Maschera, Alba, Rakitic Sergio i Iniesta, amb Pedro, Messi i Neymar al davant.

Pedro el supleix a l'onze inicial i el jove Munir a la banqueta, en què també hi són Ter Stegen, Xavi, Rafinha, Sergi Roberto, Adriano i Mathieu.

Per part de l'Atlètic de Madrid, Simeone sortirà amb aquest onze: Oblak: Juanfran, Giménez, Godín, Siqueira; Mario, Gabi, Koke, Arda; Griezmann i  Torres. La banqueta de l'Atlètic estarà formada per : Moyá, Raúl García, Mandzukic, Jiménez, Ñíguez, Gámez i Miranda.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut