Barça

Luis Enrique: "Com que soc més radical que Piqué, serà millor que no em pronunciï sobre els valors del Madrid"

En referència a les polèmiques declaracions de Gerard Piqué sobre els valors del Reial Madrid, l'entrenador del Barça ha preferit no donar la seva opinió personal

Actualitzat

Luis Enrique ha comparegut en roda de premsa el dia abans del partit de Lliga contra el Granada per explicar com planteja un "partit trampa" com pot ser el de demà: "Arribats a l'alçada del campionat en què estem, tots els rivals estan necessitats de punts. És un partit fora de casa i després de l'aturada de seleccions. Sabem que serà un rival difícil, al Camp Nou ja ens van posar molts problemes".

En el capítol de baixes, l'entrenador del FC Barcelona ha explicat per què ha donat festa a Gerard Piqué: "No es poden forçar les targetes grogues. Li he donat descans a Piqué perquè ho ha jugat tot i ara ens espera un calendari molt dens, especialment aquest mes d'abril. És molt important que estigui molt bé".

Sobre l'absència de Messi, sancionat per acumulació de targetes, Luis Enrique no amaga que sempre que no juga se'l troba a faltar, però està convençut que hi ha prou qualitat entre els seus homes com per sortir-se'n sense l'argentí: "Tenim jugadors que s'adaptaran a l'absència de Leo sense problemes. És un jugador carregat de minuts que li anirà molt bé descansar".

Pel que fa als internacionals que tornen de fer viatges llargs amb les seves seleccions, el tècnic asturià s'ha mostrat molt satisfet per com els ha vist: "Neymar i Luis Suárez han arribat molt bé. Estan descansats i amb ganes de jugar demà".

Però el titular del dia ha sortit en matèria extraesportiva. En referència a les polèmiques declaracions de Piqué sobre el Reial Madrid: "Que bé que us ho passeu amb un Gerard Piqué. El dia que no hi sigui se l'haurà de clonar. Diu les coses amb respecte i això em sembla molt bé". Això sí, sobre la seva opinió personal sobre els valors del Reial Madrid, Luis Enrique prefereix no parlar: "Com que soc més radical que Gerard Piqué, serà millor que no em pronunciï"..

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut