Barça

Luis Enrique: "Aquesta Lliga ja no depèn de nosaltres"

El tècnic asturià del Barça assegura que, tot i l'empat, no té cap retret a fer als seus jugadors. Luis Enrique és conscient que l'equip, tot i jugar bé, ha entrat en una dinàmica negativa i assegura que, tot i que la Lliga ja no depèn només del Barça, "lluitarem per intentar-la guanyar"

Actualitzat

El tècnic del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha confessat, després de l'empat contra el Vila-real (1-1), que guanyar la Lliga ja no és cosa només del Barça: "Aquesta Lliga ja no depèn de nosaltres, però encara queda molt. Lluitarem per intentar-la guanyar."

El que té clar l'asturià és que "no tinc cap retret a fer als meus jugadors". Per justificar els resultats, "m'agradaria poder dir que el Barça no ha jugat bé, però no ho sento així", ha explicat. El Barça "mereixia guanyar, però és evident que no estem en una dinàmica positiva, hem de fer més per aconseguir-ho". 

Sobre els rumors que situaven Rakitic al City, el tècnic blaugrana ha bromejat: "Rakitic al City? No, no. Només el 25% de les informacions que surten als mitjans són fiables… Siguin d'aquí o de Croàcia, Anglaterra..."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut