Barça

Luis Enrique: "Aquest resultat reforça el meu equip per la dificultat de jugar contra l'Atlètic"

L'entrenador del FC Barcelona ha valorat positivament l'1 a 2 de l'anada de les semifinals de la Copa del Rei al camp de l'Atlètic de Madrid

Actualitzat

Luis Enrique Martínez, l'entrenador del FC Barcelona, ha valorat l'1 a 2 contra l'Atlètic de Madrid al Calderón a l'anada de les semifinals de la Copa del Rei com "un resultat que reforça el meu equip per la dificultat de jugar contra l'Atlètic i més fora de casa, a aquest estadi".

El tècnic blaugrana ha seguit amb el seu missatge afirmant que "és el moment de gaudir d'aquest resultat. Si haguéssim estat més efectius en la sortida de pilota en la segona meitat, amb el que ells han arriscat, i la nostra qualitat que ens podia haver permès resoldre millor, tindríem un altre partit de tornada".

L'entrenador barcelonista ha explicat que "qui vulgui venir al Calderón i no patir és un ingenu. El mateix que al Camp Nou". Luis Enrique, però, ha reconegut també que "amb el gol de Griezmann ells es fiquen a l'eliminatòria. Estem satisfets amb el resultat. Podia haver estat millor, però també podia haver estat pitjor".

Respecte a la tornada, Luis Enrique ha valorat l'avantatge de jugar al Camp Nou, "un escenari favorable per nosaltres, amb el nostre estadi que espero que estigui pel de gom a gom". Un partit on no podrà ser Neymar per acumulació de targetes. El tècnic ha tret importància a la baixa del brasiler ja que "tinc gent que pot jugar a la seva posició i segur que donarà un bon rendiment".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut