Luis Enrique parla amb el porter Jasper Cillessen en un entrenament del FC Barcelona (EFE)
Barça

Luis Enrique aposta per Cillessen i Rafinha en l'onze titular per a la tornada de Copa contra l'Athletic Club

El porter holandès s'ha recuperat del tot de la lesió i el brasiler deixa Rakitic a la banqueta

Actualitzat

Luis Enrique encara el primer tot o res de la temporada amb moviments importants a la banqueta. En el difícil partit de tornada dels vuitens de final contra l'Athletic Club ha optat per tornar al model de l'alternança a la porteria i ha situat sota els pals el recent recuperat Jasper Cillessen.

L'altra gran novetat en l'onze titular del Barça és Rafinha Alcántara que jugarà a la posició que habitualment ocupa Ivan Rakitic. El croat, que es va quedar fora de la convocatòria per raons tècniques en el partit de Lliga contra el Vila-real de diumenge passat, començarà veient el partit contra els homes d'Ernesto Valverde des de la banqueta.

Així doncs, el FC Barcelona sortirà al Camp Nou amb Cillessen a la porteria; Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Gerard Piqué i Jordi Alba, a la defensa; Rafinha, Sergio Busquets i Andrés Iniesta, al mig del camp i Leo Messi, Luis Suárez i Neymar a la davantera.

Per la banda de l'Athletic Club destaca l'absència d'un dels grans protagonistes del partit d'anada, el davanter Aritz Aduriz, en l'equip titular.

Anar al contingut