Barça

Luis Enrique aparca polèmiques, però defensa el "fair play" dels seus jugadors

El tècnic blaugrana evita pronunciar-se sobre les paraules del Comitè, però recorda que els seus jugadors guanyen any rere any el premi al joc net

Actualitzat

L'entrenador del Barça ha estat preguntat sobre aquests temes en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dissabte contra el Granada:

Preparar partit amb entrenador nou: "Tenim menys partits per veure què poden arribar a fe, tot i que el patró de joc és el de defensar endarrere i crear-nos paerill a través de les transicions.

Polèmica amb el Comitè: "És un tema del que ja em vaig pronunciar. Dono suport al comunicat del club i no diré res més.M'interessa l'aspecte esportiu. Per sort o per desgràcia ja estem habituats a viure enmig de polèmiques. el què ha passat durant la setmana està llargament comentat i no afegiré res més. 

Marlon: "No m'agrada parlar d'individualitats i menys del filial perquè ja poseu el focus sobre ell i això no ñes bo per ells. Estic encantat amb tots els jugadors del filial que s'entrenen amb el primer equip.

Actitud dels jugadors a Mestalla: "No posaré més llenya al foc, però sí que puc dir que any rere any ens enduem els premis al joc net, intentem jugar bé i no donar puntades i lesionar els altres jugadors. Intentem oferir als aficionats al bon aficionat al futbol coses de les que sentir-nos orgullosos. 

Baixes: "Espero que Rafa i Jasper (Cillessen) rebin aquest dissabte l'alta mèdica, fins i tot Arda, que té el turmell molt inflat, pot estar bé per jugar demà. No esperàvem tenir tantes baixes a aquestes alçades però és el què hi i ho hem de saber gestionar. digueu-me algun equip que no tingui lesionats, i més tenint en compte el calendari del Barça, Intentem cuidar-los al màxim ". 

Suárez, advertit: "No és risc jugar amb ell. Si li treuen la cinquena jugarà un altre. Per això tenim un bon plante. El que em preocupa és gunayar el Granada. som un gran planter per la capacitat per adaptar-nos a diferents situacions"

El substitut d'Iniesta: "Normalment trio segons el que considero que serà més important. síon els rivals els que3 s'adapten. Hi ha diversos jugadors que reuneixen un perfil adequat. El perfil de tots els interiors que tenim són tècnicament molt bons. Cadascun aporta unes coses. És difícil comparar-los. Estic molt content amb els recursos que tenim"

Què li falta a Alcácer per marcar: "Ho està fent bé tot i només falta que la pilota travessi la línia de gol. si continua fent-ho com ho fa el gol arribarà segur".

Samper: "No ens hem plantejat cedir-lo a un altre equip. Quan un jugador surt cedit del Barça hi ha un procés d'adaptació. No ha tingut sort en els sentit que l'entrenador que el volia ja no és al club. Tenim infinitat d'exemples de jugadors que se sobreposen i inifinitat que no."

Missatge als crítics de Guardiola: "Que no es preocupin que guanyarà títols aquest any amb bon futbol. Guanyar sempre genera crítics".

Descans a jugadors: "Una sèrie de jugadors que portaven temps sense descans, vaig considerar preferible donar-los descans a la primera que vaig tenir oportunitat. Físicament no afecta i mentalment els va anar molt bé. M'agradaria fer-ho més sovint però no és possible".

Perdre Iniesta: "Ja sabem que les lesions formen part del futbol i això pot passar. En cap moment penso que el jugador que el va lesionar tingués mala intenció. Iniesta ens aporta molt amb i sense pilota, però com he dit abans en el cas de suárez, no es poden fer plans a llarg termini. Andrés, que és un professional íntegre, farà la millor recuperació possible".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut