Luis Enrique
Luis Enrique veu el seu equip capacitat per guanyar al Bernabéu (EFE)
Futbol

Luis Enrique: "Amb Neymar o sense Neymar, no cal dir que només ens val la victòria"

El tècnic del Barça, a un dia del clàssic del Bernabéu, ha reconegut que el partit serà decisiu i que el seu equip s'ha preparat per jugar-lo amb i sense Neymar

Actualitzat

Luis Enrique ha fet la roda de premsa prèvia al Reial Madrid-FC Barcelona aquest dissabte després de l'últim entrenament a la ciutat esportiva. El tècnic ha tornat al seu to sec i seriós, i no ha volgut donar pistes dels seus plans per al clàssic, tot i que ha advertit que el seu equip està preparat per jugar sense Neymar. En tot cas, està d'acord amb les accions que el club ha dut a terme per intentar que el brasiler pugui jugar. Després de la dura eliminació de la Lliga de Campions, considera els seus homes recuperats de moral i llestos per guanyar al feu del màxim rival, com ja han demostrat les últimes temporades.

El clàssic

"Venen moltes situacions especials. Juguem contra el màxim rival, que, a més, va líder. L'objectiu és ser fidels a la nostra manera de jugar i ser efectius. Que no es notin les moltes virtuts que el rival té. I no cal dir que només ens val la victòria."

"El moment i l'escenari em semblen meravellosos. Tenim l'oportunitat de guanyar el rival, empatar a punts i, a més, fer-ho en un dia tan especial per als catalans com Sant Jordi."

"És una jornada decisiva, aquesta vegada sí. És un clàssic que pot tancar la lliga o deixar-la molt oberta, perquè ja queda molt poc per al final. Pot ser un partit determinant."

"No viure aquest clàssic de manera especial per ser l'últim. M'he dedicat a preparar la prèvia amb profunditat, a tenir les emocions dels meus jugadors controlades. I a pensar a donar una alegria immensa a la nostra afició."

Neymar

"El club fa el que li toca, que és defensar el jugador fins a l'última possibilitat, i a mi em toca preparar el partit, amb Neymar o sense Neymar, i és el que faig."

Moral

"Sens dubte que tenim la moral adequada. Jo tinc jugadors del màxim nivell, preparats per alçar-se una vegada i mil cada vegada que s'ensopega. Tot futbolista professional ha de ser capaç d'enfrontar-se amb aquestes situacions."

"Després de la Juve no he hagut de fer res més que el que fa un entrenador després d'una derrota dura. No hi ha un escenari millor que el que ens ve ara."

El Bernabéu

"En la història recent hem demostrat que podem guanyar bé allà, ells també han guanyat aquí, així que el camp contrari sempre és una dificultat, però també pot ser un estímul."

La BBC, o Isco i Asensio?

"Imagina't que jo tingui una preferència. Et penses que te la diria? Això sí, jo sempre vull enfrontar-me amb rivals que estiguin en les seves màximes condicions."

Arbitratge

"El que hem preocupa és que es notin les nostres virtuts i no les del Madrid. És clar que el Madrid té molt domini del joc aeri, però no m'ha de preocupar com valora l'arbitre aquestes accions."

Messi

"És el moment per tal que el Barça aparegui en plenitud i amb totes les individualitats. No només un jugador. Cadascú és important perquè forma part d'un equip i perquè l'equip està bé."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut