Luis Enrique, en la roda de premsa prèvia al partit contra el València
Barça

Luis Enrique: "Això no ho resoldran 10, 11 o 12 jugadors, ho resoldrà tota la plantilla"

El tècnic blaugrana, conscient de la importància de sumar els tres punts, no es refia d'un València que és "un equip potent a qui hem de vigilar". Sobre la possibilitat que Unzué el rellevi com a entrenador, l'asturià no ha volgut parlar: "Ja sabeu què penso d'Unzué. Ara, però, me'n vull mantenir al marge. És el millor per a tots"

Actualitzat

Després de la derrota a Riazor, Luis Enrique espera recuperar bones sensacions en la Lliga contra el València (diumenge, 20.45). El tècnic asturià no se'n refia i assegura que "el València és un rival que sempre ens ha costat, complex, perquè té molt bons jugadors, de perfil alt, tot i que en la Lliga no estiguin gaire ben classificats". "És un equip potent a qui hem de vigilar. Ens pot posar en un compromís", assegura el tècnic, conscient de la importància de sumar els tres punts.

I ara, la Juve...

Una altra de les cites importants de l'equip és la Champions. Després de la remuntada històrica contra el PSG, els blaugrana hauran de demostrar que són millors que la Juve per passar l'eliminatòria. "A la Juventus la coneixem molt bé. Tots tenim al cap el record de la final de Berlín. És un equip temible i difícil", explica l'asturià, a qui preocupa "qui tindrà la pilota, on estaran replegats i quin tipus de joc intentaran contra nosaltres".

El nou entrenador?

Lliga i Champions a banda, la incògnita sobre qui serà el nou entrenador és sobre la taula, des que Luis Enrique va explicar que no renovaria. Una de les opcions és Unzué, però el tècnic no vol opinar: "Ja sabeu el que penso sobre Unzué. Ara, però, me'n vull mantenir al marge. És el millor per a tots".

Messi i les rotacions

El que és clar és que el Barça segueix immers "en la Lliga, que es decidirà en les últimes jornades, tant per dalt com per baix". "Si mirem el calendari, això no ho resoldran 10 o 11 jugadors, ho resoldrà tota la plantilla", ha afegit, i ha assegurat que hi haurà rotacions. Un dels jugadors que entraran en aquests plans serà Leo Messi, però Luis Enrique, tot i que assegura que "està tot planejat", no ha volgut revelar com es farà: "està tot analitzat i pensat, amb la dificultat que tindrem de saber prescindir del millor".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut