Futbol

Luis Enrique: "A Messi, Neymar i Suárez se'ls hauria de considerar el millor trident de la història"

El tècnic blaugrana s'ha mostrat contrariat per haver-se d'enfrontar, per segona jornada seguida, amb un equip que ha canviat d'entrenador

Actualitzat

Luis Enrique ha fet aquest divendres la roda de premsa prèvia al partit de Lliga que el FC Barcelona jugarà contra el València aquest dissabte (20.30). El tècnic no ha volgut "mullar-se" amb el tema de més actualitat de la setmana, el cas Txérixev, i s'ha concentrat en la valoració del pròxim rival i de l'estat dels seus jugadors per enfrontar-s'hi.

Visita a Mestalla

"Com amb la Reial Societat, torna a tocar-nos un equip que canvia d'entrenador. Sempre és difícil, perquè tot el seguiment que els has fet ara planteja dubtes. És un equip que personalment m'agrada, ple de joves i de qualitat. Nuno hi va fer una feina destacada. Ara no saps com et sortirà, aquest equip, però nosaltres ens ho hem de prendre com un repte. A més, Mestalla és un dels camps més complicats de la Lliga, l'any passat hi vam guanyar a l'últim minut. Actualment ells porten una bona ratxa a casa, però totes les ratxes es trenquen al final."

Sergi Roberto

"Els lesionats, més enllà de la baixa mèdica, se'ls allarga la baixa per a la recuperació física. Quan se senti bé, tornarà, i sense forçar."

Planificació

"És cert que tenim jugadors que a aquestes altures han jugat més que l'any passat, però el guió de la temporada ha sortit així i ens hi hem d'adaptar. Esperem les incorporacions de gener; jo sóc optimista i penso que podrem mantenir la forma a partir d'allà."

Txérixev

"No tinc cap opinió que em sembli interessant sobre aquest tema. No vull entrar en aquesta polèmica, no m'interessa. La feina de comunicar els sancionats, al Barça, és de tots. I de ningú."

Sandro i Munir

Sempre és important tenir minuts i, per a un davanter, marcar. De les celebracions que van fer no tinc res a dir-hi, ja els hi preguntareu quan els veieu. Però marcar gols és el més bonic del futbol, i també celebrar-ho.

Suárez

"Luis ha explicat les sensacions que té de jugar en aquest equip i de viure en una ciutat que li agrada. Si és com diu, està molt bé, i jo estic encantat que tingui aquesta bona actitud."

Samper

"Tot i que no estic gaire content dels resultats del filial i em consta que ells tampoc ho estan, Samper, com Gumbau, Cámara i Aitor, ens pot ajudar. Ells saben, però, que han de millorar el nivell i els resultats si volen una opció de pujar al primer equip. No hi ha fórmules màgiques. De Samper, està clar que millora, però ho ha de fer com tots els companys."

Messi

"Ha estat bé, com sempre, amb ganes de jugar."

El millor trident

"Del Barça, crec que sí, i m'atreviria a dir que de la història del futbol, perquè tenir tres jugadors de tanta qualitat, tan solidaris amb l'equip i que aportin tants gols no sé si ha passat mai. Crec que se'ls hauria de considerar els millors, però, esclar, tampoc conec a la perfecció tota la història del futbol

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut