Barça

Luis Enrique a Javier Tebas: "Aquests temes no valen la pena i menys encara venint de qui vénen"

L'entrenador del FC Barcelona ha donat resposta al Nou Estadi de Tarragona a les tres polèmiques de la setmana: la convocatòria per la Copa Catalunya, les crítiques de Javier Tebas al comportament dels seus jugadors a Mestalla i la no assistència a la Gala de la Lliga

Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona ha tret importància a les crítiques rebudes per la seva convocatòria per disputar la Supercopa de Catalunya. Luis Enrique Martínez ha afirmat que "aquest és un món de crítiques. N'hi ha de positives, de negatives i de patètiques. El millor exemple del que es prendre's seriosament una competició és veure com el meu equip ha jugat. És el millor tribut que li podem fer a la competició".

El tècnic asturià, que ha definit el partit de "molt bo per la nostra part, tenint en tot moment la possessió i el control", creu que "amb un calendari brutal he d'escollir el millor pel meu equip, i jo, des del pla esportiu, ho tinc molt clar. I, tot i això, tinc la mala notícia de la baixa d'un jugador del primer equip", ha dit respecte de la lesió de Jérémy Mathieu.

Luis Enrique també ha estat preguntat per altres temes polèmics com les paraules del president de la Lliga, Javier Tebas, sobre Neymar i l'impacte d'ampolla que va rebre a Mestalla. El tècnic ha estat tan clar com sec: "Ni escolto ni llegeixo res. Aquestes temes no valen la pena, i menys encara venint de qui vénen".

Tebas també ha criticat la no assistència del tècnic del Barça o d'alguns dels seus jugadors a la Gala de la Lliga. L'entrenador ha explicat que "jo no tenia cap invitació ni acostumo a anar a aquests llocs. Pel que fa a la resta d'interessats, els ho hauríeu de preguntar a ells. No crec que aquesta sigui la clau del tema. La qüestió és millorar el futbol espanyol i a fer això s'haurien de centrar els dirigents. Si després vas o no vas a una festa, no crec que sigui important".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut